2 augustus 2016

Save the date! Thuiswinkel Webinar: Zoekmachineoptimalisatie

Logo thuiswinkel webinars met laptop

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waar moet je beginnen om jouw webshop zoekmachineproof te maken? Om je op weg te helpen geven we op 8 september een Thuiswinkel Webinar over zoekmachineoptimalisatie voor webshops. Tijdens deze webinar krijg je praktische tips om vandaag jouw webshop nog beter vindbaar te maken! Schrijf je direct gratis in.

Direct aan de slag met zoekmachineoptimalisatie

Onze business partner Evoworks geeft je tijdens de webinar praktische tips om je direct op weg te helpen. Daarnaast geven ze antwoord op vragen als ‘wat valt onder zoekmachineoptimalisatie?’ en ‘wat zijn de belangrijkste stappen om te ondernemen?’. En omdat het live is, kun jij direct al jouw vragen stellen!

Exclusief voor leden: on-demand terugkijken

Kun je 8 september niet? Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen de webinar gratis terugkijken via Mijn Account. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! De webinar gratis on-demand terugkijken, doe je hier.

Show what you know en ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 8 september om 11.00 uur.

Meld je aan