22 juni 2016

Webwinkel Vakdagen 2017: Voordeel voor business partners

Stand tijdens de Webwinkel Vakdagen 2016 De Webwinkel Vakdagen is hét e-commerce-event van de Benelux. Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 vindt de 11e editie van dit gevestigde vakevenement plaats. Net als in voorgaande jaren is Thuiswinkel.org ook in 2017 weer partner van de Webwinkel Vakdagen. Business partners van Thuiswinkel.org kunnen daarom profiteren van 10% korting op standruimte. Zij krijgen daarmee de unieke mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief ruim 11.000 e-commerceprofessionals en -organisaties te ontmoeten die meer rendement willen halen uit hun online aanwezigheid.

Waarom deelnemen aan de Webwinkel Vakdagen? 

  • Een stand biedt je de mogelijkheid om jouw producten / diensten persoonlijk toe te lichten en te demonstreren.
  • Je kunt jouw stand combineren met een inhoudelijke lezing, zodat je jouw kennis kunt delen met een groot publiek.
  • Je vergroot je naamsbekendheid door te profiteren van de on- en offline mediacampagne rondom de Webwinkel Vakdagen.
  • Het is een ideale gelegenheid om klanten en andere relaties te ontmoeten; in korte tijd kun je veel bezoekers te woord staan.

Aanbieding voor business partners

Als business partner van Thuiswinkel.org ontvang je een exclusieve korting van 10% op jouw stand. Maak gebruik van dit unieke aanbod en boek direct jouw stand. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deelname, neem dan contact op met de salesafdeling van organisator OGZ via 0031 (0)40-2808409 of .

Meer informatie over de Webwinkel Vakdagen vind je op www.webwinkelvakdagen.nl