22 juni 2016

Op zoek naar stagiairs en starters met online kennis en kunde?

Studenten bekijken website van e-Academy op iPad e-Academy helpt jou om de juiste kandidaat te vinden. Leden en business partners van Thuiswinkel.org hebben nu de exclusieve mogelijkheid om kosteloos hun stage- en startersvacatures in de picture te zetten op www.e-academy.org. Thuiswinkel.org brengt deze vervolgens onder de aandacht bij de 11 grootste hbo-instellingen van Nederland met enkele honderden studenten. Een mooie kans om jouw vacature snel te vervullen!

Vorig jaar is Thuiswinkel.org gestart met e-Academy: het actieprogramma dat streeft naar meer talent op de arbeidsmarkt met online kennis en kunde. Inmiddels heeft e-Academy een relatie opgebouwd met de 11 grootste hbo-instellingen in Nederland. Deze zijn allemaal bezig met online in het curriculum van een of meerdere opleidingen. 

Jouw vacature kosteloos in de picture

Als lid en/of business partner van Thuiswinkel.org bieden we jou de mogelijkheid om kosteloos vacatures door te plaatsen op de website van e-Academy.org. Deze brengen wij vervolgens onder de aandacht bij onze partneropleidingen met enkele honderden studenten. 

Welke vacatures kun je plaatsen?

Het gaat om vacatures op het gebied van:

  • Stages, startersfuncties en bijbanen voor online georiënteerde hbo‘ers
  • Online marketing, e-commerce of e-fulfilment

Hoe werkt het?

Heb je een dergelijke vacature voor de periode vanaf september? Stuur dan uiterlijk 15 juli de complete vacaturetekst (of link daarnaar) naar . Wij plaatsen deze dan op onze vacaturepagina.