15 juni 2016

Sparren met e-commerce talenten van ECI, Greetz, Sundio Group en meer?

mensen in overleg aan tafel

Wil jij leren van en sparren met e-commerce toptalenten van bedrijven zoals Sundio Group (o.a. van Sunweb, GOGO), Dorel (o.a. van Maxi-Cosi, Quinny), Greetz, Creon Online en ECI? Reserveer dan nu snel een van de laatste plekken in een Talent Circle. Hier word je onder begeleiding van een expertcoach geprikkeld om buiten de kaders van jouw organisatie te treden. Schelte Meinsma, een van de expertcoaches van de Talent Circles: “Samen met andere talenten ’kraak’ je jouw eigen case, waardoor je nieuwe impulsen krijgt.” Mis het niet!

3 Talent Circles gaan van start

Vanaf september gaan 3 Talent Circles van start. Lees meer over de verschillende Talent Circles en het programma:
 1. Digital Organization
  Door: Paul Blok
 2. Traffic Growth
  Door: Schelte Meinsma
 3. Conversion Optimization
  Door: Martin van Kranenburg

Voordelen Talent Circles:

 1. Uitwisseling van best practices
 2. Begeleiding door vakinhoudelijke circle coach
 3. Aanvullende soft-skills-training
 4. Netwerk vergroten
 5. Bedrijfsbezoeken en colleges door topsprekers

Voor deelname aan een Talent Circle verzamel je daarnaast 30 PE-punten en ontvang je het e-Academy Professional logo. Daarmee ben je aantoonbaar up-to-date van e-business. Dit kun je laten zien via jouw CV, LinkedIn-profiel en het e-Academy register.

30 pe-punten logo

Talent Circles starten in september

Voor een investering van €1.895,- (ex btw) kun je deelnemen aan een Talent Circle, bestaande uit 8 sessies. Leden en business partners van Thuiswinkel.org profiteren van een korting. De Talent Circles worden verspreid over 4 maanden en starten vanaf september.

Mis het niet en neem een optie

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij en neem ook een optie op een van de Talent Circles. Kijk voor meer informatie over de Talent Circles op www.e-academy.nl/talent-circles of neem contact met ons op via of 0318-648575.