6 juni 2016

What's next in online fashion?

kledingstukken Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce, marketing en tech binnen de fashionbranche? Wat zijn de succes cases op het gebied van online experience, conversieverhoging en online branding? Tijdens de zesde editie van eFashion, op 8 september 2016, delen de meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland hun kennis, ervaringen en de laatste inzichten. Dus: save the date!

The Next Closet over online doorverkoop

Doorverkoop van tweedehands mode wordt een steeds grotere business. In Europa en de VS poppen de coolste online marktplaatsen op, die allemaal een aandeel in deze markt willen. Binnen deze tweedehands markt zijn er verschillende manieren om verkopers en kopers te verleiden om naar hun online markt te komen. Thalita van Ogtrop, founder & CEO van The Next Closet en Thijs Verheul (United Wardrobe) delen hun visie op wat de toekomst van online doorverkoop met zich meebrengt.

The Cloakroom: interactie met de klant personaliseren

Vroeger ging je fysiek naar de winkel, tegenwoordig shoppen we steeds meer online. Maar hoe kun je als bedrijf nou ook online de persoonlijke aandacht geven die de stylisten in de winkel zouden geven? Bij The Cloakroom hebben ze online stylisten die je helpen een keuze te maken. The Cloakroom wordt geroemd om hun collectie, het gebruik van big data en voor het hebben van buitengewoon hoge basket value en customer loyalty. Medeoprichter Kasper Brandi Petersen legt uit hoe ze dit concept voor elkaar hebben gekregen. Tevens vertelt hij over hoe elk aspect van de interactie met de klant te personaliseren, en hoe de personalisatietrend de toekomst van retail vorm zal geven.

Check alle bevestigde sprekers van eFashion 2016

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Als partner van eFashion biedt Thuiswinkel.org haar leden en business partners € 100,- korting. Meld je snel aan en gebruik de code: EFAS100THWO.
Aanmelden voor eFashion