1 juni 2016

Met welke toptalenten slijp jij je messen?

Hand schrijft op schoolbord

Slijp je messen met getalenteerde vakgenoten van andere e-commercebedrijven en breng jezelf vakinhoudelijk naar een ‘next level’. Hoe? Door deel te nemen aan een Talent Circle van e-Academy. E-commerce toptalenten van bedrijven zoals Sundio Group, Dorel, Greetz, Creon Online, ECI en VLVT Online doen al mee! Neem nu ook een optie op een van de Talent Circles!

Onder begeleiding van een expertcoach word je geprikkeld om buiten de kaders van jouw organisatie te treden. Schelte Meinsma, een van de expertcoaches van de Talent Circles: “Samen met andere talenten ’kraak’ je jouw eigen case en die van anderen, waarmee je nieuwe uitdagingen, nieuwe impulsen en nieuwe inspiratie krijgt.”

3 Talent Circles gaan in september van start:

  1. Digital Organization
    Door: Paul Blok
  2. Traffic Growth
    Door: Schelte Meinsma
  3. Conversion Optimalization
    Door: Martin van Kranenburg

Korting voor leden

Voor een investering van €1.895,- (ex btw), €1.495,- voor leden of €1.695,- voor business partners van Thuiswinkel.org kun je deelnemen aan een Talent Circle. De Talent Circles worden verspreid over 10 sessies binnen 4 maanden.

Mis het niet en neem een optie

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij en neem ook een optie op een van de Talent Circles. Kijk voor meer informatie over de Talent Circles op www.e-academy.nl/talent-circles of neem contact met ons op via of 0318-648575.

Verdien 30 PE-punten

Verdien 30 Permanente Educatie (PE)-punten met deelname aan een Talent Circle voor het e-Academy Register en maak jouw digital expertise zichtbaar! 

Meer informatie en inschrijven