2 mei 2016

Wil jij het verschil maken bij jouw webshop?

mensen in overleg aan tafel

Ken je dat? Je werkt enkele jaren bij een bedrijf in de e-business, je bent goed in je vak en je zit opeens in de positie dat jij jouw kennis overdraagt aan de nieuwkomers. Maar wie houdt jou eigenlijk scherp? Je voelt dat er meer uit je vakgebied te halen valt, en je wilt jezelf graag professioneel ontwikkelen. De Talent Circles van e-Academy helpen jou hierbij!

Bij Talent Circles staat jouw casus centraal

Het programma Talent Circles biedt de kans om buiten de kaders van jouw bedrijf te treden en een andere kijk op jouw vakgebied te ontwikkelen. Je ontmoet gelijkgestemde e-commerceprofessionals en onder begeleiding van een expertcoach diep je verschillende onderwerpen uit. Doordat je casussen bespreekt en interactief kennis met elkaar uitwisselt, is het dé plek om te netwerken, je persoonlijk te ontwikkelen en je vakinhoudelijk te verdiepen. Wat je leert is directe kennis voor je eigen webshop!

Ontdek jouw verbeterruimte

Het programma kent drie verschillende Talent Circles die worden begeleid door topexperts uit de e-commercebranche:
  • Martin van Kranenburg begeleidt Conversion Optimization
  • Schelte Meinsma begeleidt Traffic Growth
  • Paul Blok begeleidt Digital Organization

Om een beeld te krijgen van de Talent Circles kun je hier filmpjes bekijken waar de coaches aan het woord zijn.

Wat kun je verwachten?

Elke Talent Circle bestaat uit 8 kennissessies waarin je je vakinhoudelijk gaat verdiepen in casussen, en een kijkje in de keuken gaat nemen bij verschillende bedrijven. Daarnaast is er nog een soft skills-training. Daar wordt extra aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.

Start jouw leerproces

Medio september starten de eerste Talent Circles. Leden van Thuiswinkel.org kunnen voor €1.495,- een Talent Circle volgen en business partners van Thuiswinkel.org voor €1.695,-. Ben je geen lid of business partner, dan kun je deelnemen aan de Talent Circle voor €1.895,-.

Wil jij je graag vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen? Lees meer over de Talent Circles en meld je snel aan! Hier vind je ook de filmpjes die gemaakt zijn door de coaches zelf.