28 april 2016

Thuiswinkel Webinar: Go German! Cross-border verkopen doe je zo...

Werrelkaart van Lego met het Thuiswinkel Webinars logo

De Nederlandse e-commercemarkt raakt langzaam verzadigd en retailers krijgen steeds meer behoefte om zich ook te oriënteren op verkopen over de grens. Cross-border e-commerce biedt veel voordelen voor zowel webshops als consumenten. Europa is een grote afzetmarkt, dus waar moet je beginnen? Loop niet in zeven sloten tegelijk en neem eens een kijkje bij de buren! Om je op weg te helpen kijken we op 9 juni tijdens deze webinar specifiek naar het veroveren van de Duitse markt.

Go German

Met een Duitse website bereik je een van de grootste afzetmarkten van Europa. Maar hoe verover je nu de Duitse markt? Dat leren we je graag tijdens de Thuiswinkel Webinar op 9 juni om 11.00 uur. Andreas Giese, oprichter en CEO van Business Partner Dexport, geeft je praktische tips om de Duitse markt op te gaan. Hoe pas je de juiste marketingmix toe en hoe lift je mee met de enorme groei van Amazon.de? Je leert het tijdens de Thuiswinkel Webinar.

Verkopen over de grens

Thuiswinkel.org en haar Europese zusje Ecommerce Europe, zetten zich in voor een goed Europees e-commerceklimaat. Onderweg naar Europa kun je namelijk veel obstakels tegenkomen. Wat wordt er gedaan om deze te overbruggen? Martijn Hos, directeur belangenbehartiging en beleid bij Thuiswinkel.org, praat je bij!

Tijdens deze webinar leer je:

  • Wat de voordelen van internationaal verkopen zijn; 
  • Welke obstakels je tegenkomt en wat je kunt doen om die te overbruggen; 
  • Praktische tips om vandaag nog de Duitse markt op te gaan!

Voordeel voor leden Thuiswinkel.org

 Exclusief voor leden van Thuiswinkel.org komt er een on-demand versie van de webinar beschikbaar. Jij kunt de webinar dus op elk moment terugkijken via Mijn Account. Vergeet niet in te loggen als lid van Thuiswinkel.org of als business partner. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Ontvang PE-punten voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

De webinar “Go German! Cross-border verkopen doe je zo...” is voor alle webwinkeliers gratis te volgen op 9 juni om 11.00 uur.
Meld je gratis aan