25 april 2016

De next level van conversieoptimalisatie

document met grafieken

Werk jij al enkele jaren als online marketeer, webshopmanager of conversiespecialist? Dan weet jij als geen ander dat innoveren een must is! Meld je aan voor de Talent Circle Conversion Optimization en slijp je messen met getalenteerde vakgenoten van andere e-commercebedrijven. Door een gevarieerd intervisieprogramma onder begeleiding van een expertcoach word jij direct beter in je vak. Check de video!

Wil jij jouw ‘next level’ in conversieoptimalisatie begrijpen en bereiken?

In de Talent Circle Conversion Optimization ga je op zoek naar de ‘next level’ in conversieoptimalisatie voor jouw bedrijf. De basis is dus altijd jouw eigen case. Tijdens het uitdiepen van conversieoptimalisatie besteden we aandacht aan het inzetten van beïnvloedingstechnieken om het onbewuste brein te verleiden. Ook kijken we hoe je tot een cultuur van structurele conversieverbetering kunt komen. Natuurlijk passeren ook alle methoden en instrumenten voor conversieoptimalisatie de revue. Het optimaliseren van je eigen case, het leren van experts en van elkaar staat centraal.

Wat kun je verwachten van de Talent Circle

  • Het fact-based ontdekken van de verbetermogelijkheden binnen jouw eigen case, en de visie van andere experts hierop.
  • Nieuwste inzichten op het gebied van de psychologie van de bezoeker, en methoden om nog beter in de huid van je potentiële klanten te kruipen.
  • Ontdekken van de ‘next level’ op het gebied van tooling (profiling, landingpages, triggers).
  • Verbeteren van je optimalisatiecyclus: meten en sturen op data en conversie.
  • Nieuwe perspectieven, doordat je leert van de best practices van hele andere bedrijven.
  • Het vergroten van jouw persoonlijke impact binnen de organisatie (soft skills).
  • Een mooi netwerk van gelijkgestemde professionals!

Praktisch

De Talent Circle bestaat uit een soft-skills training en 8 bijeenkomsten. De investering bedraagt €1495,- p.p. voor leden (€1895,- voor niet-leden). Bekijk hier het programma.
Meer weten over de Talent Circle? Bekijk hier de video en meld je snel aan.