25 april 2016

Zakendoen in China door matchmaking

Wereldbol met netwerk

Wil jij een Chinese handelspartners vinden? Dat kan van 28 mei tot en met 1 juni 2016. Dan vindt de vierde editie van de China Beijing International Fair For Trade in Services (CIFTIS) plaatst in de Chinese hoofdstad. Deze beurs richt zich op dienstverlening, onder andere in de e-commerce, en biedt mogelijkheden om contacten te leggen met Chinese handelspartners door je bedrijf te presenteren aan de Chinese markt.

Tijdens het bezoek aan de de CIFTIS-beurs kun je je diensten aanbieden aan vertegenwoordigers van de Chinese markt. Daarnaast ontmoet je hooggeplaatste ambtenaren die bevorderend kunnen werken in handelsbetrekkingen. Ook worden via matchmaking relevante bedrijven aan elkaar voorgesteld. Interesse? De reis wordt vanuit Nederland gecoördineerd door het China Business Center Netherlands (CBCN) met medewerking van Thuiswinkel.org. Kijk voor meer informatie en kosten naar dit document.

Geen tijd of geld om naar China te reizen? Middels verschillende servicepakketten valt te regelen dat jouw bedrijf toch zichtbaar is op de beurs en er eerste contacten gelegd kunnen worden. Bijvoorbeeld door het vertonen van een pitch op een videomuur. Meer weten? Bekijk dan dit document.

Thuiswinkel.org in China

Onderdeel van de CIFTIS-beurs is de China Beijing Ecommerce Conference, waar Thuiswinkel.org namens Ecommerce Europe een delegatie leidt. Deze Conferentie is een belangrijk podium waar ondernemers en Chinese politieke beslissers bijeen komen om internationale handelsrelaties in e-commerce te bespreken. Op uitnodiging van CIFTIS zal Martijn Hos, lobbyist van Thuiswinkel.org, in Beijing zijn visie geven op grensoverschrijdende e-commerce en de wijze waarop de belemmeringen voor e-commerce weg kunnen worden genomen.

Meer tips nodig voor het grensoverschrijdend zakendoen?