30 maart 2016

Wil jij meer opvallen met jouw kennisactiviteiten?

e-academy logo Organiseer jij kennisactiviteiten voor de e-sector? Wil jij meer deelnemers trekken naar jouw (online) event, training of cursus? Maak dan nu je kennisactiviteiten aantrekkelijker met Permanente Educatie (PE-)punten en meld je als eventpartner aan bij Thuiswinkel e-Academy.

Wat is Thuiswinkel e-Academy?

e-Academy is een actieprogramma van Thuiswinkel.org met als doel het ontwikkelen van meer digitaal talent om in de groeiende behoefte van de e-business-sector te voorzien.

Waarom eventpartner worden van e-Academy?

Eind februari hebben wij het programma ‘Lifelong Learning Company’ gelanceerd. De medewerkers van Lifelong Learning Companies worden gemotiveerd om jaarlijks 30 uur aan kennisontwikkeling te doen en 30 PE-punten te behalen. Deze doelgroep kiest bewust voor kennisactiviteiten uit het e-Academy Register omdat ze op kwaliteit getoetst zijn en er PE-punten mee te behalen zijn. De kennissessies die jouw organisatie aanbiedt, komen hierbij te staan als je event- & educatiepartner wordt van Thuiswinkel e-Academy.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie:

  1. Zichtbaarheid in dé marktplaats van kwalitatief goede kennissessies voor de e-sector.
  2. Promotie naar geregistreerde e-commerceprofessionals die PE-punten willen verdienen.
  3. Meer kans op nieuwe klanten voor jouw kennisactiviteiten omdat er PE-punten mee te verdienen zijn.

Eventpartner worden?

Je kunt je gratis aanmelden als eventpartner. Je betaalt slechts een kick-back fee van €2,- per PE-punt voor iedere deelnemer aan de kennisactiviteit die ingeschreven staat in het e-Academy Register. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan als eventpartner van e-Academy.