30 maart 2016

ShoppingTomorrow beantwoordt jouw vraag!

logo shoppingtomorrow

Waar loop jij tegenaan in jouw webwinkel? Is het de groeiende concurrentie, issues rond voorraadbeheer, bezoekers converteren naar kopers of iets heel anders? Deel je vraag met ons en wie weet onderzoeken wij deze voor jou tijdens ShoppingTomorrow!

ShoppingTomorrow is een kennis- en onderzoeksprogramma van Thuiswinkel.org. Al 4 jaar onderzoeken wij actuele vraagstukken in de e-commercebranche. Zoals: hoe creëer je klantloyaliteit, waar moet je op letten bij de aankoop van betaaldiensten en wat is belangrijk bij over de grens ondernemen? Tot 17 mei verzamelen we zoveel mogelijk actuele vragen uit de e-commerce praktijk. Daarna trappen we af met ShoppingTomorrow: The Kick-off in Nyenrode (18 mei, korting voor Thuiswinkel.org-leden).

Dus heb jij een vraag voor onze experts? Schroom niet en stuur hem naar !

Wil jij niet alleen antwoord, maar zelf ook meedenken?

Dat kan! Meld je aan als expert bij ShoppingTomorrow. Het geeft je de kans om je te verdiepen in een voor jou interessant thema, dit te onderzoeken en te netwerken met branchegenoten. Het thema voor dit jaar is: Samen Sterk. Samen bereiden we ons voor op de kansen en bedreigingen van de retail-toekomst.

Je kunt deelnemen aan expertgroepen zoals:
  • Omnichannel Organisatie
  • Experience Management
  • Revenue Optimization
  • Delivery & Service
  • Customer Data Management
  • En diverse andere expertgroepen
Al meer dan 1.000 experts in de Nederlandse retail gingen je voor. Doe jij dit jaar mee?
Meer informatie over ShoppingTomorrow en aanmelden >