22 maart 2016

De derde Twinkle van 2016: die wil je niet missen!

Cover twinkle 3 2016

Leden en business partners van Thuiswinkel.org hebben vandaag alweer de derde Twinkle van 2016 ontvangen. Zij krijgen het magazine gratis bij hun lidmaatschap of business partnerschap. Het laatste nieuws van Thuiswinkel.org kun je vinden in ons eigen katern in het magazine. Heeft je collega de Twinkle meegenomen? Je kunt het katern ook gratis downloaden via Mijn Account!

In deze editie lees je over het kennisplatform ShoppingTomorrow dat 3 jaar geleden is gestart. Jorij Abraham, Programma Manager van ShoppingTomorrow, vertelt: “Ik had nooit kunnen voorspellen dat we nu 3 jaar, een roadshow, 100+ incompany masterclasses, 30+ congreslezingen, 60+ expertgroepen, ikweetniethoeveel onderzoekzoeksrapporten, 18 bluepapers en twee boeken verder zijn”.

Ook lees je een interview met Gert Kruithof (marketingmanager) en Lennart van Breugel (online marketeer) van Tommy Teleshopping. Zij vertellen ons hoe zij het negatieve imago van teleshopping van zich af hebben geschud, hoe de saleskanalen binnen hun onderneming zijn verdeeld en waar de uitdaging op het gebied van online voor ze ligt.

Ank van Heeringen, jurist bij Thuiswinkel.org, reageert op een uitspraak van een geschil. Een consument heeft straatklinkers gekocht bij een webwinkel en vindt dat de geleverde klinkers niet voldoen aan de specificaties en foto’s op de website. Vervolgens reageert de ondernemer: “Het gaat om stenen van de zogeheten B-kwaliteit. Daar kunnen verschillen in zitten in kleur en kleine afwijkingen qua maten. Wat de consument besteld heeft, is ook ontvangen”. Wie heeft er nu gelijk?

Wil jij alle artikelen lezen? Haal de Twinkle dan snel uit je brievenbus of download het katern via ‘Mijn Account’.