29 maart 2016

De beste tips & tricks van Schiphol, Secret Escapes & BlaBlacar tijdens Emerce eTravel

Druk luchthaven

Ben jij actief in de reisbranche? En ben je benieuwd naar cases van vernieuwende en succesvolle airlines, reisorganisaties, vergelijkers en hotels zoals Schiphol, Secret Escapes en BlablaCar? Kom dan op 21 juni naar eTravel in Amsterdam, het grootste travel-event in Nederland.

Anders reizen met Secret Escapes

Laat je  inspireren door topsprekers uit binnen- en buitenland. Ognjen Zeric van Secret Escapes vertelt je bijvoorbeeld alles over het integreren van innovatie en start-ups. Duik mee in de geheime wereld van luxe trips en leer wat Secret Escapes anders maakt dan een reisorganisatie die reizen massaal aanbiedt.

De invloed van BlaBlacar op de reismarkt

Ook Shana Smeets van BlaBlacar kijkt op een andere manier naar de reiswereld. BlaBlacar is een community waarin bestuurders met vrije plaatsen in contact kunnen komen met passagiers die op zoek zijn naar een lift. Meer dan 10 miljoen mensen gebruiken BlaBlaCar ieder kwartaal en creëren een geheel nieuw “people powered” transport netwerk. Kan deze nieuwe manier van samen reizen en ontmoeten de reismarkt veranderen? Je leert het tijdens eTravel!

Schiphol: luchthaven van de toekomst

Albert van der Veen van Schiphol werkt naar eigen zeggen aan ‘dé luchthaven van de toekomst’. Met zijn team gelooft Albert in een seamless passenger journey door het delen van data met keten partners. Albert vertelt over het digitaal reizen, het slim delen van gegevens en samenwerken met organisaties die graag verder ontwikkelen op de systemen van Luchthaven Schiphol.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eTravel op 21 juni in Utrecht. Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang  €100,- korting op je entreeticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.