21 maart 2016

Sparren met gelijkgestemde professionals?

mensen in overleg aan tafel Werk je al een tijdje in de e-commercebranche en wil je ook sparren met gelijkgestemde professionals? Dat kan! Binnenkort starten de eerste Thuiswinkel e-Academy Talent Circles. Daar ontmoeten mediors (met minimaal 3 jaar werkervaring in de e-sector) vakgenoten uit verschillende bedrijven. Onder leiding van een expertcoach werk je samen aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Wat zijn Talent Circles?

Binnen de verschillende Talent Circles ontmoeten e-commerceprofessionals elkaar. Onder begeleiding van expertcoaches worden verschillende onderwerpen uitgediept. Doordat gelijkgestemde professionals casussen met elkaar bespreken en interactief kennis met elkaar uitwisselen, is het dé plek om te netwerken, je persoonlijk te ontwikkelen en je vakinhoudelijk te verdiepen.

Doen is het nieuwe leren

Het programma kent drie verschillende Talent Circles: Conversie Optimalisatie, Zoekmachine Marketing en Digital Organization. De programma’s zijn breed opgezet en direct toepasbaar op je eigen casus. Wat je leert kun je meenemen als kennis voor je eigen organisatie.

Wat kun je verwachten?

Elke Talent Circle bestaat uit 11 bijeenkomsten. Hieronder vallen 8 kennissessies waarin je je vakinhoudelijk gaat verdiepen in casussen en een kijkje in de keuken gaat nemen bij verschillende bedrijven. Daarnaast zijn er nog 3 softskills-trainingen. Daar wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. De Talent Circles worden gecoacht door topexperts uit de e-commercebranche:

Meld je snel aan

Het programma ‘Talent Circles’ wordt georganiseerd voor mediors met minimaal 3 jaar werkervaring in de e-commerce. Vanaf mei starten de eerste Talent Circles die tot en met het najaar lopen. Leden van Thuiswinkel.org kunnen voor €1.495,- een Talent Circle volgen en business partners van Thuiswinkel.org voor €1.695,-. Ben je geen lid of business partner, dan kun je de Talent Circle volgen voor €1.895,-.

Wil je je graag vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen? Klik hier om je aan te melden voor een Talent Circle of klik hier voor meer informatie.