7 maart 2016

Een handleiding voor omnichannel succes

Krijg praktische tips uit de bluepapers van ShoppingTomorrow

hand met boek en shoppingtomorrow logo De nieuwste bluepapers van ShoppingTomorrow staan online. In deze bluepapers leer je hoe je je organisatie succesvol naar een omnichannel toekomst kunt leiden, krijg je tien tips om te transformeren naar een marketingorganisatie en leer je hoe je technologische ontwikkelingen in je fysieke winkel kunt toepassen.

Lees de praktische tips in de bluepapers van ShoppingTomorrow.

Het afgelopen jaar hebben 400 experts in 20 expertgroepen gewerkt aan het gezamenlijk oplossen van concrete vraagstukken. Het resultaat daarvan lanceren we de komende weken in bluepapers. De drie bluepapers van vandaag zijn:

Omnichannel Organisatie

De expertgroep Omnichannel Organisatie geeft antwoord op de vraag: hoe leid je een organisatie succesvol naar een omnichannel toekomst? In de bluepaper worden de belangrijkste randvoorwaarden voor succesvolle veranderingen besproken. Aan de hand van deze randvoorwaarden is een checklist opgesteld voor de omnichannel programmamanager. Een handleiding voor omnichannel succes. Download hier de bluepaper.

Digitale Marketingtransformatie

De rollen van producenten, retailers en consumenten veranderen. Merkproducen¬ten en retailers moeten transformeren. De bluepaper van de expertgroep Digitale Marketingtransformatie gaat in op tien lessen die de transformatie van de marketingorganisatie kunnen vergemakkelijken. Download hier de bluepaper.

The New Store

Veel retailers worden geconfronteerd met veranderend consumentengedrag. Technische ontwikkelingen gaan snel en worden massaal omarmd door de consument. Hoe kan de retailer hierop inspelen in de fysieke winkel? Welke technieken zijn zinvol om in te zetten en hoe meten we hoe effectief ze bijdragen aan de doelstellingen? De expertgroep The New Store geeft hier antwoord op in haar bluepaper. Download hier de bluepaper.

Doe mee aan ShoppingTomorrow

Wil jij jouw kennis ook delen en werken aan een blue paper? Ook komend jaar gaat ShoppingTomorrow weer verder. Meld je aan voor ShoppingTomorrow en verdien zo direct PE-punten voor het e-Academy Register.