29 februari 2016

Meer omzet door conversie-optimalisatie

Krijg praktische tips uit de bluepapers van ShoppingTomorrow

Man met baard leest boek Hoe kun je met een gelijkblijvend aantal kopers en een stijgend aantal webshops toch meer omzet realiseren? Hoe kun je als B2B-bedrijf de digitaliseringsslag maken? Wie is de shoppende consument van de toekomst? De antwoorden vind je in de nieuwste bluepapers van ShoppingTomorrow.

Lees de praktische tips in de bluepapers van ShoppingTomorrow.

Het afgelopen jaar hebben 400 experts in 20 expertgroepen gewerkt aan het gezamenlijk oplossen van concrete vraagstukken. Het resultaat daarvan lanceren we de komende weken in bluepapers. De eerste negen staan inmiddels online. De nieuwste bluepapers zijn:

B2B Commerce

Veel B2B-bedrijven zijn bezig met digitalisering, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Ze kunnen veel leren van de B2C-retailers die ze voor zijn gegaan. De expertgroep B2B Commerce heeft 10 ‘lessons learned’ van online retailers voor B2B-bedrijven geformuleerd. Lees die 10 tips in de bluepaper.

Revenue Optimization

De expertgroep Revenue Optimization concludeert dat de Nederlandse online retailers nog onvoldoende gebruikmaken van de mogelijkheden van conversie-optimalisatie. Ze ontwikkelden een volwassenheidsmodel voor conversie-optimalisatie, waarmee organisaties kunnen toetsen op welk niveau zij zich bevinden. Download de bluepaper.

Future City Center

Vanuit de politiek, media en bovenal binnen de retail is er volop aandacht voor het aanpakken van de leegstand en verbeteren van het retailklimaat. Er is behoefte aan een andere inrichting van de steden. Een stad die klaar is voor de consument van 2030. Maar wie is die consument dan precies? Die vraag, en de gevolgen van het antwoord voor de binnenstad, staat centraal bij de expertgroep Future City Center. Download hier de bluepaper.

Doe mee aan ShoppingTomorrow

Wil jij jouw kennis ook delen en werken aan een blue paper? Ook komend jaar gaat ShoppingTomorrow weer verder. Meld je aan voor ShoppingTomorrow en verdien zo direct PE-punten voor het e-Academy Register.