25 februari 2016

Lancering gratis Thuiswinkel Webinars

computer met notitieboekje Wil jij graag je e-commercekennis up-to-date houden, maar past dat gave evenement net niet in je agenda? Volg dan vanaf 5 april de Thuiswinkel Webinars, gratis online workshops van Thuiswinkel.org. Het eerste webinar gaat over Datalekken. Heb jij je al aangemeld?

Thuiswinkel Webinars geven les over hot e-commerce topics

Thuiswinkel.org helpt je verder met e-commerce. Dat doen we al met het Thuiswinkel Waarborg, onze reviews, rapporten en events, maar vanaf nu ook met webinars! In deze snel veranderende branche is het belangrijk up-to-date te blijven, maar vaak is er geen tijd om helemaal naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Dat begrijpen wij helemaal en daarom starten wij leerzame workshops via webinars. Zo kun je je e-commerce kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Voordelen van Thuiswinkel Webinars

- Geen reistijd: voor webinars sta je nooit in de file. Bekijk ze achter je bureau, in de auto of op de bank.
- Gratis: de Thuiswinkel Webinars zijn live gratis voor alle webwinkeliers.
- Terugkijken: onze leden kunnen alle Thuiswinkel Webinars op elk moment terug te kijken. Nog geen lid van Thuiswinkel.org? Word lid!

Save-the-date: 5 april webinar datalekken

Het eerste Thuiswinkel Webinar is getiteld “Datalek... Hoe voorkom je hoge boetes?”. Experts Peter Kager (ICTRecht) en Elaine Oldhoff (Thuiswinkel.org) leren je dan alles over de Meldplicht Datalekken. Wat is eigenlijk een datalek? En wanneer en hoe moet je dit melden? Je leert het allemaal op 5 april. Kijk hier voor meer informatie over het webinar en meld je aan.