25 februari 2016

In 9 stappen naar een loyale klant

Krijg praktische tips uit de bluepapers van ShoppingTomorrow

Open boek met logo Shopping Tomorrow Hoe zorg je dat betaalmethoden en bezorgingsopties winstgevend worden en/of blijven? Hoe maak je van elk klantcontact een feestje en hoe word je nou echt omnichannel? De antwoorden vind je in de nieuwste bluepapers van ShoppingTomorrow!  
Het afgelopen jaar hebben 400 experts in 20 expertgroepen gewerkt aan het gezamenlijk oplossen van concrete vraagstukken. Het resultaat daarvan lanceren we de komende weken in bluepapers. De eerste zes staan inmiddels online.

Customer service: elk contactmoment een feestje

De expertgroep Customer Service van onderzoeksplatform ShoppingTomorrow geeft antwoord op de vraag: hoe transformeert een huidige klantenservice naar een optimale, consistente én persoonlijke klantbeleving op elk moment en in ieder kanaal? Lees meer in de bluepaper.

De ideale omnichannel architectuur

Hoe moet de ideale omnichannel architectuur eruit zien? In deze vraag beet de expertgroep Omnichannel Architectuur van ShoppingTomorrow zich. De tegenwoordige consument switcht gedachteloos tussen verkoopkanalen. Het uiteindelijke doel van een omnichannel architectuur is om de klant in alle kanalen optimaal te bedienen. Lees de andere verschillen in de bluepaper!

Betalen & Bezorgen: Hoe houd je het winstgevend?

Consumenten willen steeds meer betaalgemak. Daarnaast eisen ze een flexibele en snelle bezorging. Maar hoe houd je al deze extra keuzes betaalbaar? De expertgroep Finance & Payment van ShoppingTomorrow inventariseerde de afwegingen die een webwinkelier moet maken. Welke dat zijn, lees je in de bluepaper.

Doe mee aan ShoppingTomorrow

Wil jij jouw kennis ook delen en werken aan een blue paper? Ook komend jaar gaat ShoppingTomorrow weer verder. Meld je aan voor ShoppingTomorrow en verdien zo direct PE-punten voor het e-Academy Register.