23 februari 2016

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden

Duimpjes omhoog reviews Sinds kort kunnen de klanten van leden die gebruik maken van het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem een foto plaatsen bij hun review. Denk aan een foto van tevreden klanten: dit geeft veel meer uitstraling aan de geschreven review. Een foto zegt soms meer dan 1.000 woorden!

Voeg beleving toe aan een review

De nieuwe foto-functie is vooral handig als je een product (of dienst) verkoopt dat een belevenis is. Denk aan een verrassing, reizen, events (concerten), etc. Zo creëer je meer beleving en krijgen (potentiële) klanten een nog beter beeld van jouw organisatie en service.

Hieronder staan twee voorbeelden van consumenten die een foto hebben toegevoegd aan de review. In het eerste voorbeeld ging het om een verrassing (www.srprs.me). Op de foto zie je twee enthousiaste klanten en dat geeft je meteen een positief gevoel. Het tweede voorbeeld is van Citysup, een bedrijf dat suppen verhuurt in verschillende steden in Nederland. Op de bijgevoegde foto zie je duidelijk hoe het product eruit ziet en hoe het werkt.

Voorbeeld review met afbeelding
Voorbeeld: srprs.me

Voorbeeld review met afbeelding
Voorbeeld: Citysup.nl

 

Hoe kun je gebruik maken van deze functie?

Maak je gebruik van het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem? Dan kun je vanaf nu ook gebruik maken van de nieuwe foto-functie. Log in met je review-account en ga naar instellingen. Hier klik je op de functie ‘Instelbare vragenlijst’.
voorbeeldscherm instelbare vragenlijst

Vervolgens klik je op instellen en vink je de optie ‘Afbeelding/Foto upload toestaan’ aan. Klik vervolgens op opslaan en vanaf nu wordt deze optie getoond in de vragenlijst. De klant kan makkelijk een foto bij de review plaatsen, óók via de smartphone.
voorbeeldscherm afbeelding uploaden toestaan

Maak jij nog geen gebruik van reviews?

Wist je dat 80% van de Nederlanders zich laat beïnvloeden door klantbeoordelingen op het internet? Reviews zijn dus erg belangrijk. Voor slechts € 12,50 per maand kun je al gebruik maken van Thuiswinkel Waarborg Reviews, exclusief voor leden en business partners van Thuiswinkel.org. Meld je snel aan!