23 februari 2016

Ecommerce50 beloont snelste e-commercegroeiers

het ecommerce50 logo

Wie zijn de snelst groeiende webshops van Nederland? Dat wordt bekend gemaakt met de Ecommerce50, het eerste initiatief dat inzicht geeft in welke 50 e-commercebedrijven de snelste groeiers van Nederland zijn. Hoor jij in deze lijst te staan of ben je benieuwd hoe jouw webshop zich tot andere webwinkels verhoudt? Doe mee met de Ecommerce50!
 

Beloning voor snelste groeiers

De Ecommerce50 is een nieuw initiatief van Lightspeed en wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards, Thuiswinkel.org en EY Accountants LLP om groeiende webshops te belonen. Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org: “De Ecommerce50 laat heel Nederland zien welke e-commercebedrijven ons verrassen met hun groei en ontwikkeling, maar beloont ook het succes van de Ecommerce50-winnaars. Een groei in deze dynamische en jonge branche is iets om trots op te zijn!”

Voordelen voor jou

De Ecommerce50 staat voor innovatie en ambitie en wil jou als webwinkel belonen voor je harde werk. Als winnaar én genomineerde profiteer je dan ook van de volgende voordelen:
1. Het Ecommerce50 logo dat je het hele jaar op jouw website mag voeren
2. Extra aandacht van klanten, media en investeerders
3. Een boost voor je merk
4. Een graadmeter voor jouw webwinkel: hoe hoog scoor jij in de ranking van snelste groeiers?
5. Korting op een toegangskaart voor het exclusieve Thuiswinkel Awards Gala
Wil jij van deze voordelen profiteren? Schrijf je nu in voor de Ecommerce50

Bekendmaking Ecommerce50 tijdens Thuiswinkel Awards Gala

Welke  e-commercebedrijven de 50 snelst groeiende van Nederland zijn, wordt bekend gemaakt tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 24 maart 2016. Deze feestelijke uitreiking vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Doe mee met de Ecommerce50 en wie weet schalt jouw naam door de zaal van Hotel Huis ter Duin!