4 februari 2016

Write your way to Silicon Valley

sillicon valley overview Thuiswinkel.org is trots op haar business partners en de kennis die zij in huis hebben. We bieden jullie daarom graag de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten en je kennis met het grote publiek te delen. Schrijf jij mee aan de onlangs gelanceerde EcommerceWiki? Dan maak je kans op een verzorgde reis naar Silicon Valley.

Wat is de EcommerceWiki?

 De EcommerceWiki is dé plek voor het delen van e-commercekennis. Dit platform is door Thuiswinkel.org en de Ecommerce Foundation opgezet, omdat we zien dat heel veel van onze leden het wiel opnieuw proberen uit te vinden. De e-commercekennis die er is, is nu verspreid over verschillende bronnen en snel ‘ouderwets’.

De EcommerceWiki bestaat uit verschillende Engelstalige topics, zoals Cross-border E-commerce, Email Marketing and Taxes. Ieder hoofdstuk wordt gevuld met praktische informatie. Met de EcommerceWiki streven we ernaar om hét praktische handboek te worden voor 3 doelgroepen: studenten, het mkb en corporate bedrijven. Om dit te bereiken, hebben we jullie hulp nodig. Dan maak je ook nog een kans op een verzorgde studietrip naar Silicon Valley!

Hoe kun je meedoen?

Expert

Ben jij een echte e-commerceprofessional en heb je interessante ideeën en ervaring met onderwerpen zoals social media, affiliate marketing, of digital branding? En wil je jezelf graag als expert presenteren aan ondernemers, studenten en andere deskundigen in de e-business?

Meld je dan hier aan en kom in contact met (internationale) vakgenoten. Door met elkaar informatie uit te wisselen, help je jezelf en je bedrijf verder.

Curatoren

De EcommerceWiki vormt een uitgelezen kans om met interessante partijen in contact te komen die op zoek zijn naar jouw expertise. Voor ieder onderwerp zijn we op zoek naar curatoren die aan een specifiek hoofdstuk willen bijdragen dat gerelateerd is aan hun werkveld. Als curator zorg je ervoor dat de informatie ook correct en up-to-date blijft. 

In ruil voor het curatorschap brengt de EcommerceWiki verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • Het logo en de link naar de website van jouw bedrijf worden op iedere pagina van het hoofdstuk getoond.
  • je presenteert jezelf en het bedrijf als expert op een specifiek vakgebied.
  • Je komt in contact met andere experts van over de hele wereld.

Een voorbeeld van hoe je getoond zou worden op de Wiki als curator vind je hier.

Host

Als gastheer krijg je de kans om een specifiek topic te ondersteunen. Daarmee vergroot je je zichtbaarheid op ons platform en leg je nog makkelijker contact met geïnteresseerde bezoekers. We voegen graag partijen toe die de EcommerceWiki een warm hart toedragen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.