25 januari 2016

Terugblik: highlights jubileumeditie Webwinkel Vakdagen

Gesprekken op stand Thuiswinkel.org tijdens Webwinkel Vakdagen

Vorige week vond de 10e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. Bijna 11.000 bezoekers kwamen op 20 en 21 januari naar de Jaarbeurs om lezingen bij te wonen en tips te krijgen bij de verschillende stands. Een korte terugblik op dé e-commercebeurs van Nederland.

Beursacties op stand Thuiswinkel.org

Op beide beursdagen stond Thuiswinkel.org klaar om alle vragen van leden, business partners en geïnteresseerden te beantwoorden. Verschillende bezoekers deden mee met de Business Partner Bingo en maakten zo kans op één gratis certificering t.w.v. €390,-. De winnaar van de Business Partner Bingo wordt volgende week bekend gemaakt.

Ook was er veel vraag naar de beursactie. Hiermee kreeg je namelijk €75,- korting op de aanvraag van het lidmaatschap van Thuiswinkel.org. De code is geldig tot 1 maart, dus word snel lid! Weet je de kortingscode niet meer? Stuur een mailtje naar en wij helpen je  graag verder.

Lancering EcommerceWiki, het internationale kennisplatform voor e-commerce

Tijdens de paneldiscussie tussen Google, Bugaboo, bol.com en Marktplaats werd de EcommerceWiki gelanceerd. De EcommerceWiki is een Engelstalig kennisplatform waarop experts van over de hele wereld hun e-commercekennis kunnen delen. Thuiswinkel.org steunt dit initiatief, omdat dit platform iedereen verder helpt op het gebied van e-commerce; van stagiaire tot CEO. Deel dus je e-commercekennis, meld je aan als expert, schrijf mee aan de EcommerceWiki en maakt kans op een studiereis naar Silicon Valley!

Liever eerst nog kennis opdoen? Vanaf vandaag vind je de presentaties van de Webwinkel Vakdagen terug op de EcommerceWiki. Kijk hier de presentaties terug.

Thuiswinkel e-Academy: nieuwe opleidingen gecertificeerd en verdien 5 PE-punten

Op woensdagmiddag certificeerde Thuiswinkel e-Academy 10 hbo-opleidingen en 2 particuliere opleidingen. Met het keurmerk van e-Academy tonen de gecertificeerde instellingen aan dat ze een kwalitatief goede opleiding bieden én die opleiding continu up-to-date houden. ‘E-Academy helpt de opleidingen met het hooghouden van de kwaliteit en actualiteit. Op deze wijze tillen we samen het niveau van online kennis en vaardigheden in Nederland naar een hoger plan,’ zegt Sophie van Rooij, Program Manager Thuiswinkel e-Academy.

Was je bij de Webwinkel Vakdagen? Vergeet dan niet je 5 Permanente Educatie (PE)-punten te claimen! Iedereen die ingeschreven staat in het e-Academy Register ontvangt namelijk gratis deze 5 punten én maakt automatisch kans om een opleiding van Beeckestijn Business School t.w.v. €3.250,- te winnen! Nog niet ingeschreven? Schrijf je in in het e-Academy Register en houd je kennis up-to-date.

Reynier van Bommel op Nieuwjaarsreceptie

De eerste beursdag werd afgesloten met de Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org. Voorzitter Ed Nijpels vertelde over de veranderende on- en offlinebranche en Jorij Abraham nam ons mee in de highlights van onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow. Hoogtepunt van de avond was de keynotepresentatie door Reynier van Bommel. Met tips als ‘vertrouw nooit je reclamebureau’ pakte hij de hele zaal in. Benieuwd naar zijn andere tips? Lees hier wat je kunt leren van een 280 jaar oude schoenfabriek.

Vooruitblik: Webwinkel Vakdagen 2017

Naast deze terugblik op een geslaagde jubileumeditie van de Webwinkel Vakdagen blikken we ook alvast vooruit. Volgend jaar vinden de Webwinkel Vakdagen plaats op 18 en 19 januari. Thuiswinkel.org staat er ook dan natuurlijk weer. Tot dan!