22 januari 2016

Win een opleiding van Beeckestijn Business School

logo eAcademy

Bezoekers van de Webwinkel Vakdagen maken nu kans op de opleiding Post Hbo Digital en Online Marketing van Beeckestijn Business School ter waarde van € 3.250,-. Hoe? Dat is heel simpel, schrijf je nu gratis in voor het e-Academy Register en zorg ook dat jouw e-commerce-kennis up-to-date blijft.

Verdien ook Permanente Educatie Punten

Heb jij de Webwinkel Vakdagen bezocht? Bezoekers van de Webwinkel Vakdagen ontvangen nu 5 Permanente Educatie (PE)-punten. Deze punten worden achteraf na je bezoek toegekend. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je inschrijven in het e-Academy Register. Pak deze mogelijkheid om jouw kennis actueel te houden! Of je nu expert of nieuwkomer bent, het Thuiswinkel e-Academy Register staat vol met opleidingen, congressen en andere manieren om jouw kennis op te schroeven.

Opleiding Post Hbo Digital en Online Marketing

De kern van deze opleiding bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe deze concreet, succesvol en actiematig zijn uit te voeren. Meer over deze opleiding? Kijk dan op de website van Beeckestijn Business School. De winnaar van de opleiding wordt over 2 weken bekend gemaakt!