21 januari 2016

Succesvolle Nieuwjaarsreceptie legt nadruk op samenwerking tussen on- en offline

Foto publiek en reynier van bommel in Media Plaza Utrecht Gisteren was de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org. Samen met 500 e-commerceprofessionals hebben we geproost op het nieuwe jaar. In de indrukwekkende omgeving van Media Plaza (Utrecht) konden we genieten van presentaties, ons netwerk en hapjes en drankjes. Nieuwe relaties werden opgedaan en oude bekenden hartelijk begroet. Heb jij de Nieuwjaarsreceptie gemist of wil je alles nog eens beleven? Lees dan verder!

10 jaar Webwinkel Vakdagen

Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, verwelkomde de bezoekers met een filmpje over het 10-jarig bestaan van de Webwinkel Vakdagen. Daarnaast bedankte hij de sponsoren van de Nieuwjaarsreceptie.

De Nieuwjaarstoespraak van Ed Nijpels, voorzitter Thuiswinkel.org

Ed Nijpels opende de Nieuwjaarsreceptie met een speech over de veranderende on- en offlinebranche. Hij benadrukte dat on- en offline elkaar niet in de weg staan, maar juist kunnen versterken. We moeten kennis delen en blijven leren, om zo de machtige consument van dienst te kunnen blijven. Lees meer over de Nieuwjaarsspeech van Ed Nijpels.

De highlights van ShoppingTomorrow

Jorij Abraham, Program Manager van ShoppingTomorrow, nam ons mee in de highlights van het onderzoeksprogramma. Het afgelopen jaar hebben de expertgroepen wederom hard gewerkt aan een ‘bluepaper’. Wil je meer weten over de highlights? Lees dan verder.

Het managen van toeval door Reynier van Bommel

Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van Reynier van Bommel (Schoenfabriek van Bommel). Met pakkende voorbeelden, eerlijke antwoorden en praktische tips (vertrouw nooit je reclamebureau…) pakte hij de hele zaal in. Benieuwd naar zijn verhaal?

Nieuw gecertificeerde opleidingen Thuiswinkel e-Academy

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie zijn 12 nieuwe opleidingen in het zonnetje gezet, omdat ze gecertificeerd zijn door de Thuiswinkel e-Academy. In totaal zijn nu 22 opleidingen gecertificeerd op één van de drie ‘digital business’ disciplines, namelijk e-marketing, e-commerce en e-supply chain management. Bekijk hier alle gecertificeerde opleidingen.

Tot volgend jaar?

Wij kijken terug op een succesvolle Nieuwjaarsreceptie en wensen je via deze weg nogmaals een mooi nieuw e-commercejaar. Vergeet niet om de foto’s te van de Nieuwjaarsreceptie te bekijken. 
De Nieuwjaarsreceptie 2016 is mogelijk gemaakt door: