27 januari 2016

Van starter naar topper

Blogpost Nancy Joseph, relatiebeheer Thuiswinkel.org

Balonnen in verschillende kleuren, rechtsonder staat blog

Als relatiebeheerder spreek ik dagelijks met webshopeigenaren. Of ze nou een grote of kleine webshop runnen, ze lopen allemaal tegen hetzelfde soort problemen aan: hoe zorg ik voor meer vertrouwen en conversie, hoe voldoe ik aan de wet en wie kan mij helpen bij problemen? En het antwoord op al die vragen is simpel: laat ons je helpen.

Thuiswinkel Waarborg is meer dan een keurmerk

De meeste webshops weten inmiddels dat wij meer zijn dan alleen het keurmerk. Denk aan Thuiswinkel Waarborg Reviews en doorleren via het Lifelong Learningprogramma van Thuiswinkel e-Academy. Lees meer over de lidmaatschapsvoordelen.

Strenge certificering? Dat valt eigenlijk best mee

Streng? Dat valt eigenlijk best mee. Elke Nederlandse webshop moet namelijk aan de wet voldoen én veilig zijn. En als je toch door de zure appel heen moet bijten, laat ons je daar dan bij helpen. Tijdens het certificeringstraject checken we je webshop op de huidige wet- en regelgeving en geven je tips over de onderdelen die je kunt verbeteren. Zo hoef je zelf geen jurist in te schakelen, dat doen wij voor je. Daarnaast doen we een veiligheidsscan om je preventief te helpen. We kennen allemaal de voorbeelden van de bedrijven waar het mis ging: klantgegevens kwamen op straat, met als gevolg grote imagoschade en torenhoge boetes.. Met de veiligheidsscan checken wij jouw webshop op de meest voorkomende gevaren en geven je tips om eventuele beveiligingsgaten te dichten.

Maar daar stopt onze hulp niet. Wij informeren je doorlopend over wetswijzigingen en ondersteunen je bij allerhande juridische vraagstukken of geschillen. We gaan samen op zoek naar manieren om jouw webshop te verbeteren en te laten groeien. En als wij er niet uit komen, dan kan een van onze business partners helpen. Onze business partners kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het inrichten van jouw e-mailmarketing, het bouwen van een SSL-verbinding, het implementeren van verschillende conversieverhogende betaalmethodes of de stap nemen naar verkopen over de grens.

Hoe word je lid van Thuiswinkel.org

Ga naar thuiswinkel.org/lid-worden en vul ons inschrijvingsformulier in. Wij nemen contact met je op voor een kort intakegesprek en vervolgens doen onze onafhankelijke partners een juridische toets en veiligheidsscan. Als alles goedgekeurd is, ben jij het  nieuwste lid van Thuiswinkel.org!

Samen werken aan een beter e-commerceklimaat

Het Thuiswinkel Waarborg is geen commercieel keurmerk. Wij zijn een vereniging en dat uit zich op verschillende manieren. We hebben persoonlijk contact met onze leden en nemen hun mening serieus. We betrekken ze bij onze bedrijfsvoering en toekomststrategie, omdat we weten dat we het samen moeten doen. Alleen samen kunnen we zorgen dat het e-commerceklimaat verbetert, dat webshops beter en betrouwbaarder worden en dat er dus meer online omzet gescoord wordt. Thuiswinkel.org helpt je groeien.

Word ook lid van Thuiswinkel.org!


Wist je dat 72% van de online shoppers eerder koopt bij een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg? Het is het meest bekende keurmerk: 93% van de shoppers kent het Thuiswinkel Waarborg. Word nu lid en profiteer ook van alle andere voordelen! Voordelen van lidmaatschap of Lid worden