16 december 2015

Reynier van Bommel: ‘Feitelijk is er in 280 jaar niet veel veranderd’

foto van Reynier van Bommel

De wereld om ons heen verandert, maar schoenen maken blijft hetzelfde, aldus Reynier van Bommel. Op de Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org op 20 januari in Media Plaza (Jaarbeurs Utrecht) blikken we samen met Reynier van Bommel vooruit op 2016. Wat verwacht hij voor dit jaar en hoe ziet hij de toekomst van Schoenfabriek van Bommel?

Een mooie reis door de tijd

Reynier van Bommel neemt je in zijn presentatie mee op een reis door de tijd. In 2016 zal ook Van Bommel nieuwe stappen gaan zetten. De eerste stap is al gezet: de online shop is gelanceerd om met het gedrag van de consument mee te gaan. Maar dat is nog niet alles: ‘We gaan ons bedrijf nog mooier maken’ vertelt van Bommel. Hierbij verwacht hij dat het een uitdaging gaat zijn om verantwoord te groeien met het bedrijf en de e-commercebranche als geheel.

Van Bommel over 5 jaar

Er wordt niet alleen aan 2016 gedacht, maar ook aan de komende jaren. Als wij vragen hoe Schoenfabriek van Bommel er over 5 jaar uit ziet heeft Reynier van Bommel een duidelijk beeld. ‘De schoenfabriek zal er over 5 jaar precies zo uit zien als nu, er is feitelijk niet veel veranderd in 280 jaar. De wereld om ons heen verandert wel, maar schoenen maken blijft hetzelfde. Het product, de klanten en de manier waarop we die bereiken verandert, de fabriek niet’, aldus van Bommel.

Kom jij ook naar de Nieuwjaarsreceptie?

Wil jij de presentatie van Reynier van Bommel niet missen? Meld je dan hier aan voor de Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org en kijk voor meer informatie over het programma. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie ben je uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering (alleen voor Thuiswinkel.org-leden) en kun je een bezoek brengen aan de Webwinkel Vakdagen.