15 december 2015

De laatste Twinkle editie van 2015: mis 'm niet!

Voorkant Twinkle 10

Vandaag hebben onze leden en business partners de 10e en laatste editie van Twinkle Magazine van 2015 ontvangen. Zij krijgen dit magazine gratis bij het lidmaatschap of partnership. Thuiswinkel.org heeft in dit tijdschrift een eigen katern, waarin je het laatste nieuws van Thuiswinkel.org kan lezen.

In deze editie van Twinkle Magazine lees je onder andere een interview met Thuiswinkel.org-lid Feestartikelen.nl. Eigenaar Henk van Zon vertelt: ‘Ik had er geen vertrouwen in, wie koopt er nou een feestneus online?’. Inmiddels verkoopt Feestartikelen.nl duizenden feestneuzen per jaar en gaan ze zelfs al richting België en Duitsland.

Heb jij ook ambitie om met jouw website over de grens te gaan? Lees dan in deze editie meer over de Cross-Border Bootcamp. Meld je aan en wellicht ben jij één van de drie webshops die geholpen wordt om cross-border te gaan.

Ank van Heeringen, jurist bij Thuiswinkel.org, reageert op een uitspraak van een geschil. De consument heeft een opslagsysteem gekocht op advies van de verkoper, maar deze is kapot gegaan waardoor er data verloren is gegaan. De consument stelt dat de verkoper de kosten voor het veiligstellen van de data moet vergoeden. Is de verkoper dit juridisch verplicht?

Hoe zit het nou precies met terugbetalingen en leverkosten bij herroeping? Léon Mölenberg vertaalt de wet om het voor jou duidelijk te maken.

Mis deze editie niet! Heeft jouw collega de Twinkle meegenomen, lees je het liever via je telefoon of tablet, of ben je het magazine kwijt? Download dan nu ons katern via Mijn Account.