30 november 2015

Test: welke Thuiswinkel Award(s) kun jij winnen?

Thuiswinkel Awards: Doe de test!

Wil jij waardering van je klanten? Of testen hoe goed jouw (web)shop scoort bij een professionele jury? Sla twee vliegen in één klap door mee te doen aan de Nationale Thuiswinkel Awards. Maar op welke Award maakt jouw winkel kans? Mag je je voor meerdere Awards inschrijven? En kun je ook meedoen als je geen webshop hebt? Doe nu de test of bekijk de infographic waarin je in één oogopslag ziet welke Award(s) jij kunt winnen.

Stel: jouw winkel verkoopt de mooiste jurken van Nederland en je wilt meedoen aan de Thuiswinkel Awards. Je komt algauw bij de Publieksprijzen uit en aangezien je omzet minder is dan €4.000.000,- concludeer je dat je mee kan doen aan de Publieksprijzen XS en wel in de categorie dames- en herenmode. 

Maak kans op meer dan één Award

Wat je echter vergeet, is dat jouw fantastische webshop zich voor meer dan alleen de Publieksprijs XS in de categorie dames- en herenmode kan aanmelden. Als jouw webshop namelijk een omzet van minder dan €4.000.000,- per jaar heeft en minder dan twee jaar bestaat, kan je bijvoorbeeld ook meedoen aan de Vakprijs Beste Startende Webwinkel. Of als je succesvol bent in het buitenland, maak je ook kans op de Cross-border E-commerce Award

Wat kan jij winnen?

Kortom: de Thuiswinkel Awards zijn er voor iedereen en jouw shop kan aan meer dan één Award meedoen. Benieuwd voor welke Award(s) jouw webshop in aanmerking komt? Doe de test, bekijk de infographic of meld je meteen aan!

Over de Thuiswinkel Awards

De Nationale Thuiswinkel Awards worden georganiseerd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke Award-verkiezingen voor de branche. Thuiswinkel.org is partner van de Thuiswinkel Awards.