17 november 2015

Winnen: gratis toegangskaarten voor Shopping Time

groepsfoto experts Shopping Tomorrow Wil jij alvast een voorproefje van de eindresultaten van de ShoppingTomorrow-expertgroepen? Doe mee met de winactie en wie weet ben jij één van de 10 personen die een sneak peek krijgt in het ShoppingTomorrow-onderzoek, inspiratie opdoet bij de presentaties van Jumbo en GfK en netwerkt met iedereen die aan de ShoppingTomorrow-onderzoeken heeft meegewerkt.

Tijdens Shopping Time komen alle ShoppingTomorrow-experts nog een laatste keer bij elkaar om te overleggen over hun onderzoek en om de puntjes op de i te zetten voor hun presentaties tijdens de Webwinkel Vakdagen.

Geen expert, maar wil je wel een voorsprong?

Ben jij geen expert van ShoppingTomorrow, maar wil je liever vandaag dan morgen weten wat je in de toekomst te wachten staat? Doe dan mee met de winactie.

Doe mee!

Meedoen is heel simpel: stuur een e-mail naar en laat weten waarom jij niet kunt ontbreken op Shopping Time. Uit alle aanmeldingen kiezen wij 5 winnaars, die elk een gast mee mogen nemen. Zo profiteer je samen van een unieke kennispreview! 

Doe mee!

Shopping Time keynotes - The Consumers Choice met plaatje van handen die spreekwolkjes vasthouden - Marco Wolters en Omnichannel Retail  bij Jumbo met plaatje van Jumbo pick-up point

Programma Shopping Time met daverende keynotes

15:45 - 16.00 Ontvangst plenair programma

16:00 - 16:05 Opening door Jorij Abraham, Program Manager ShoppingTomorrow

16:05 - 16:30 Keynote 1: Marco Wolters, Global Industry Lead, Fashion & Lifestyle bij GfK - ‘ShoppingTomorrow, the consumer's choice’

16:30 - 16:55 Keynote 2: Roland van den Berg, directeur e-commerce, Jumbo Supermarkten – ‘Omnichannel Retail bij Jumbo’

16:55 - 17:00 Wrap-up door Jorij Abraham

17:00 - 18:00 Netwerkborrel