2 november 2015

The future of finance: trends en ontwikkelingen tijdens Emerce eFinancials

emerce efinancials logo

Alle digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen verzameld in één event, met de focus op the future of finance. Welke invloed hebben de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector? En hoe zet je nieuwe kansen naar je hand? Je leert het tijdens Emerce eFinancials op 15 december.

Ontwikkelingen Internet of Things

Keynote David Birch, internationaal erkend thought leader in digitale identiteit en elektronisch geld, geeft zijn visie op de digitale trends in de financiële sector voor de komende vijf jaar. Birch wordt gerekend tot de meest invloedrijke personen in het bankwezen, is door FinTech Awards benoemd tot een van Europa’s ‘Power 50 people’ in digital financial services en behoort tot de top tien door innovators meest gevolgde twitteraars. Vanuit eigen expertise zoomt hij vooral in op de ontwikkelingen rondom Internet of Things en de toekomst van mobiele betaalstromen. 

Ontwikkelingen online betaalwijzen

Ook Thuiswinkel.org’s senior adviseur betalingsverkeer Paul Alfing zal samen met Eric Landwaart, Industry Lead Financial Services bij GfK, ingaan op de ontwikkelingen binnen de financiële sector. Aan de hand van de Thuiswinkel Markt Monitor kijken ze specifiek naar de ontwikkeling van de online betaalwijzen. Waar staan we nu, wat zijn de ontwikkelingen ten opzichte van 2014 en wat voorzien zij in de (nabije) toekomst?

Andere sprekers

Naast de genoemde sprekers staan er nog verschillende andere presentaties op het programma:

  • Nektarios Liolios van Startupbootcamp FinTech over wat innovatie met je organisatie doet
  • Johan Lorenzen van Holvi over digital transformation of banking
  • Miglena Dobreva van Lendex over de toekomst van crowdfunding
  • Paneldiscussie over ‘the future of finance’ tussen directeuren van grote banken en innovatieve disruptors 

Bekijk alle bevestigde sprekers van Emerce eFinancials 2015

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eFinancials. Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entreeticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Kijk voor meer informatie over het programma, de sprekers en registreren op www.emerce.nl/efinancials

Over Emerce eFinancials

Emerce eFinancials is het jaarlijkse podium voor digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen en wordt gehouden op 15 december aanstaande in Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Met in het programma de laatste ontwikkelingen en de beste cases. En dit jaar wederom een FinTech-track over technische innovaties.