2 november 2015

Even voorstellen: nieuwe business partner Minifotostudio

Business partner aan het woord

Fototafel LuminaPad van Minifotostudio. Een dames shirt wordt gefotografeerd. Hoe verhoog je de conversie van je webwinkel door productfotografie? Een productfoto is de eerste indruk van een bezoeker. De uitdrukking ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’ is er niet voor niets. Minifotostudio heeft zich onlangs aangesloten als business partner van Thuiswinkel.org en zij kunnen je helpen bij het maken van de perfecte productfoto.

We stellen ons eerst even voor

Minifotostudio is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen voor productfotografie. Wij bieden geavanceerde gebruiksvriendelijke fotostudio’s om op een efficiënte manier productfoto’s, 360º-animaties, 3D-animaties en 3D-modellen te creëren. Met onze systemen zorgen we dat webwinkels niet langer onnodige tijd en kosten verspillen aan productfotografie. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Heb je vragen of hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar! Daarnaast geven wij je tips, houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en organiseren wij evenementen. Binnenkort geven wij een gratis workshop: conversie verhogen met productfotografie. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Waarom zijn jullie business partner geworden van Thuiswinkel.org?

Wij merken een grote overlap tussen onze klanten en de leden van Thuiswinkel.org. Het doel van Thuiswinkel.org is het vertrouwen te vergroten en het (ver)kopen makkelijker te maken. Dat is ook wat wij willen. Professionele productfoto’s geven vertrouwen, en door onze oplossingen maken wij productfotografie efficiënter, makkelijker én met het mooiste resultaat. Dat is precies waar de leden van Thuiswinkel.org naar op zoek zijn. Onze systemen bieden vele voordelen en worden vaak in het eerste jaar al terugverdiend. 

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Onze product- en naamsbekendheid vergroten. Helaas zijn er te veel mensen nog niet bekend met onze oplossingen. Zonde, want productfotografie kan vaak een stuk efficiënter en goedkoper. De afgelopen jaren hebben wij onze exposure vooral vergroot door deelname aan beurzen en evenementen. Hier gaan we ook zeker mee verder, maar onze grootste uitdaging ligt nu vooral bij de online vindbaarheid, het uitbouwen van social media en het organiseren van eigen workshops.   

Welke 3 tips hebben jullie voor onze leden?

  • TIP 1: Onderschat nooit de kracht van (product)beelden. Online winkelen biedt veel voordelen, maar een belangrijk nadeel is dat men het product niet kan vasthouden. Professionele productfotografie is het belangrijkste middel om dit te benaderen. In een onderzoek van Adobe Scene7 geeft bijvoorbeeld 91% aan dat 360º-animaties de shopping experience verhoogt.
  • TIP 2: Zorg dat je online vindbaar bent. Je kunt een prachtige site hebben, maar wanneer deze technisch en inhoudelijk niet correct is, verklein je de kans om online gevonden te worden.
  • TIP 3: Service hoeft niet altijd volgens de vastgestelde regels te verlopen. Door af en toe iets extra’s te doen, creëer je klantenbinding van ongekend niveau. (Mond-tot-mond)reclame gaat daarna als een lopend vuurtje …

Welke belangrijke online ontwikkelingen zien jullie?

Online is continu in beweging. 360º-animaties is één van de belangrijkste ontwikkelingen om de shopping experience van de bezoeker te verhogen. In onze workshop op 8 december 2015 geven wij demonstraties en geeft een ervaren SEO-spreker toepasbare tips. Daarnaast geven wij ook een aantal zoekmachineoptimalisatie-tips met betrekking tot productfotografie. Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan snel gratis in!  


Banner met de tekst: Gratis workshop conversie verhogen met productfotografie van Minifotostudio