20 oktober 2015

Vervroegd Sinterklaascadeau voor leden: Gratis ShoppingTomorrow e-book

Cover boek ShoppingTomorrow

De pepernoten en chocoladeletters liggen al in de (web)shops: Sinterklaas is vroeg dit jaar. Daarom geven wij een vervroegd Sinterklaascadeautje. Onze leden en business partners kunnen gratis het ShoppingTomorrow e-book downloaden via Mijn Account. Bereid je goed voor op de aankomende feestdagendrukte en leer van de praktische tips van ShoppingTomorrow-experts!

Vorig jaar heeft Ed Nijpels, voorzitter van Thuiswinkel.org, het boek ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020? gepresenteerd aan de bezoekers van de Webwinkel Vakdagen. In het boek, dat is geschreven door 660 experts uit de retail-, finance- en travel-industrie, komen dertig onderwerpen aan bod die direct of indirect met (online) retail te maken hebben. 

Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? Welke invloed hebben e-commercegiganten als Amazon, eBay en Alibaba op de Nederlandse retail? Hoe kun je de consument van de toekomst (blijven) bereiken? De antwoorden op deze, en nog vele andere vragen, staan in het e-book ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020? 

Download e-book 

In de eerste maand werden al 4.000 exemplaren verkocht. Het boek is inmiddels helaas uitverkocht. De digitale variant kunnen leden en business partners gratis downloaden via Mijn Account.