30 september 2015

5 gouden voordelen van het lidmaatschap

Man steekt zij duim omhoog

Als lid van Thuiswinkel.org geniet je bovenal van meer vertrouwen van de consument. Want: 90% van de Nederlandse consumenten herkent het Thuiswinkel Waarborg. En wist je dat 72% van de online shoppers eerder koopt bij een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg? Maar welke voordelen heeft het lidmaatschap nog meer?

5 gouden voordelen:

  1. Maak gebruik van gratis juridisch advies: Zijn je Algemene Voorwaarden nog wel up to date en wat moet je met die ene wetswijziging doen? Thuiswinkel.org informeert je proactief over (nieuwe) wet- en regelgeving. Nog steeds vragen? Onze juristen helpen je gratis verder met de wet Koop of Afstand en Consumentenrecht. 
  2. Voer het Ecommerce Europe Trustmark naast het Thuiswinkel Waarborg. Dit zorgt voor meer vertrouwen van internationale consumenten. 
  3. Zijn je huidige leveranciers te duur? Onze business partners hebben regelmatig aanbiedingen speciaal voor onze leden. 
  4. Overleg met andere webwinkeliers en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Bezoek gratis of met korting een van de vele evenementen van Thuiswinkel.org. 
  5. Voer het gebruik van het logo door in al je communicatie-uitingen, zodat consumenten direct zien dat je betrouwbaar bent (website, commercials, advertentie, folders, facturen, etc.) 

Word ook lid van Thuiswinkel.org!


Van de Twinkle 100 zijn er 80 webshops lid van Thuiswinklel.org. En wist je dat 72% van de online shoppers eerder koopt bij een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg? Het is het meest bekende keurmerk: 90% van shoppers kent het Thuiswinkel Waarborg. Word nu lid en profiteer ook van alle andere voordelen! Voordelen van lidmaatschap of Lid worden
Geef uw mening