25 september 2015

Luxemburgse e-commercevereniging sluit zich als 18e vereniging aan bij Ecommerce Europe

Het logo van eCOM.lu uit Luxemburg met de vlag van Luxemburg in de linker hoek

De Luxemburgse e-commercevereniging Fédération luxembourgeoise du e-commerce heeft zich aangesloten bij Ecommerce Europe. Ecommerce Europe vertegenwoordigt hiermee 18 nationale e-commerceverenigingen, waaronder Thuiswinkel.org. Door de groei van haar achterban kan Ecommerce Europe een nog sterkere vuist maken in Brussel.

‘Luxemburg bevindt zich in het midden van Europa en is het land met de meeste cross-borderproblemen. Daarom is het logisch om ons aan te sluiten bij Ecommerce Europe’, zegt Pierre Friob, president van Fédération luxembourgeoise du e-commerce (eCOM.lu). ‘We zijn erg blij dat eCOM.lu zich heeft aangesloten. De cross-borderervaringen van de Luxemburgse e-commercesector zijn van grote toegevoegde waarde voor de kennis van Ecommerce Europe’, zegt François Momboisse, president van Ecommerce Europe. 

Lees het hele persbericht op de website van Ecommerce Europe

Over Ecommerce Europe

Logo van Ecommerce EuropeOm een vuist te kunnen maken op het gebied van wet- en regelgeving in Europa én te werken aan een positief ondernemersklimaat, heeft Thuiswinkel.org zich samen met 17 andere nationale belangenverenigingen verenigd in Ecommerce Europe. Ecommerce Europe vertegenwoordigt ruim 25.000 (web)winkels die online producten en/of diensten verkopen aan consumenten in Europa. Haar missie is om cross border e-commerce te stimuleren door belangenbehartiging, netwerk, onderzoek en het verminderen van drempels.

Geef uw mening