25 september 2015

Inschrijvingen Nationale Thuiswinkel Awards geopend, ook voor niet-webwinkels!

Thuiswinkel Awards winnaars van 2015

Ben jij de favoriete webshop van de consument? Er is maar één manier om daarachter te komen: deelname aan de Nationale Thuiswinkel Awards. De inschrijvingen voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2016 zijn vanaf vandaag geopend, dus schrijf je snel in! Geen webwinkel, maar wil je tóch een award winnen? Nieuw dit jaar is de Game Changer Award, de award voor het meest innovatieve, e-commerce-verrijkende initiatief van 2015.

Als webwinkel kun je deelnemen aan twee soorten awards: de Publieksprijzen en de Vakprijzen. De consument kiest de winnaars van de Publieksprijzen en een professionele vakjury kiest de winnaars van de Vakprijzen. Wil je zowel waardering van de consument als van een professionele vakjury? Dat kan! Als webwinkel kun je aan beide soorten Awards meedoen. Bekijk hier voor welke awards jij in aanmerking komt.

Nieuw: Award voor de Beste Omnichannel Winkel van Nederland en Game Changer Award

Dit jaar zijn er twee Vakprijzen toegevoegd aan de Nationale Thuiswinkel Awards: de Award voor de Beste Omnichannel Winkel van Nederland en de Game Changer Award. De Omnichannel Award wordt uitgereikt aan de webwinkel die on- en offline activiteiten perfect weet te combineren en het dus op alle kanalen het beste doet.

Daarnaast kunnen dit jaar ook niet-webshops een Thuiswinkel Award mee naar huis nemen. De Game Changer Award wordt namelijk uitgereikt aan het meest innovatieve, e-commerce-verrijkende initiatief van 2015. Dit kan van alles zijn, van een bestaand initiatief tot een concept, van een product tot een dienst. Bekijk hier of jij in aanmerking komt voor de Game Changer Award .

Doe mee!

Behalve aan deze nieuwe Awards kan je natuurlijk nog steeds meedoen met bijvoorbeeld de Award voor de Beste Webwinkel van Nederland of de Cross Border E-commerce Award. Weet jij al welke Award(s) je wilt winnen? Meld je dan snel aan voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2016!

Geef uw mening