21 april 2015

Hoe bedien je de veeleisende consument logistiek gezien?

Fietskoerier met taarten

De enorme e-commerce groei biedt online retailers complexe logistieke uitdagingen. Hoe kun je het logistieke proces zo efficiënt en effectief mogelijk organiseren? Tijdens de Vakdag Logistiek & E-commerce op 16 juni 2015 in Van der Valk Hotel Almere bespreken diverse logistiek experts van toonaangevende e-commerce ondernemingen deze en andere actuele vragen. Leden van Thuiswinkel.org ontvangen een aantrekkelijke korting op het deelnametarief en betalen slechts € 295,- per persoon.


Tijdens de Vakdag Logistiek & E-commerce komen veel experts aan het woord, waaronder:

Huub Vermeulen - Directeur Operations Bol.com

De logistieke uitdaging van een winkel met 9 miljoen unieke producten

Bol.com streeft er naar om een brede winkel neer te zetten met het meest complete aanbod voor de consument. Dit doet de webwinkelreus vanuit een netwerkgedachte in combinatie met een sterke focus op de klantbeleving. Hoe worden de strategische processen bestuurd en wat betekent dit voor de organisatie?

Andries van Daalen - Programma Directeur RFS Holland Holding BV

De impact van het grootste geautomatiseerde distributiecentrum ter wereld voor online retail

Wehkamp is één van de oudste webshops van ons land en weet met zijn tijd mee te gaan. De consument is aan het veranderen en wordt steeds veeleisender: de leveringen moeten bijvoorbeeld almaar sneller geleverd worden. Het webwarenhuis bouwt aan het naar eigen zeggen grootste geautomatiseerde distributiecentrum voor online retail ter wereld dat komende zomer klaar moet zijn. Is dit het antwoord op de veranderende klantvraag?

Tom Steffens - Projectleider Internetlogistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen

Echt duurzame internetlogistiek vraagt om ICT- en algoritme-gedreven innovaties.

Internet, ICT en algoritmen bieden potentieel voor een retaillogistiek die economisch, ecologisch én sociaal duurzaam is. Omdat alles en iedereen in verbinding staat kunnen we tijdelijke en plaatselijke vervoerscapaciteit en voorraad beter benutten. Welke voorbeelden zien we daarvan vandaag al? En wat kunnen we nog verwachten?

Bekijk het complete programma.

Korting voor Thuiswinkel.org-leden

Leden van Thuiswinkel.org ontvangen maar liefst € 100,- korting op de entreeprijs en betalen slechts € 295,- exclusief BTW per persoon. Meld je dus snel aan!

Business partners van Thuiswinkel.org hebben recht op 1 gratis toegangskaart voor het Logistiek & E-commerce event óf het Online Betaal Congres. Waar ga jij naar toe? Meld je aan voor het Logistiek & E-commerce event door een mail te sturen naar: . Zet in de mail in ieder geval de bedrijfsnaam, je voor- en achternaam, functie en e-mailadres.