12 januari 2015

Reviewreeks B2B: Gebruik reviews ook offline

Een afbeelding van een poppetje met een pen die een cijfer geeft (reviews) voor iets Reviews zijn onmisbaar; het is een krachtig marketinginstrument om potentiële klanten te overtuigen. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen, geven wij regelmatig tips en tricks om het beste uit jouw reviews te kunnen halen. Deze week een tip: gebruik jouw online reviews ook offline.

Hoe zet je offline jouw online reviews in?

Wist je dat je ook offline jouw online reviews in kunt zetten? Een review is namelijk niet alleen zinvol op jouw website, maar werkt net zo goed in een advertentie, een folder of op jouw fysieke kantoor. Gebruik het ook in gesprekken met klanten, want je hebt nu een stukje ‘sociaal bewijs’ dat klanten ook echt tevreden zijn. Iedereen roept dat ze ‘tevreden klanten hebben’, maar jij kunt alle tevreden klanten nu echt laten zien!

Je kunt het offline laten zien door bijvoorbeeld aan te geven welk gemiddelde cijfer je van jouw online bezoekers krijgt. Of door een treffende quote van een tevreden klant te plaatsen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees alles over Thuiswinkel Business Partner Reviews.