23 november 2010

AH lanceert Appie voor het web

Dit is een gearchiveerd bericht. Hierdoor kan het zijn dat onderstaand bericht niet volledig toegankelijk is. Wanneer je vragen hebt over de inhoud, neem contact met ons op via marketing@thuiswinkel.org. Albert Heijn heeft de populaire mobiele applicatie Appie nu ook voor het mobiele web beschikbaar gemaakt. Vanaf nu is ‘Appie’ niet alleen meer voor de Android- en iPhone-gebruikers beschikbaar. De webversie werkt hetzelfde als de online-applicatie. Over enkele weken wordt de officiële versie van de website gelanceerd, de huidige site is nog een testversie.

"Het grote voordeel is dat niet alleen gebruikers van Android-toestellen of een iPhone deze dienst kunnen gebruiken, maar iedereen die mobiel online is", meldt een woordvoerder van Albert Heijn.

Op de website van Appie kan de consument een boodschappenlijstje samenstellen, recepten vinden, bonusaanbiedingen zien en in 2011 ook online boodschappen bestellen. De applicatie verscheen eerder al op de iPhone en werd later beschikbaar voor Android-toestellen.

Bron: Retailnews