15 oktober 2013

Leapp opent derde Leapp STORE in Zwolle

Dit is een gearchiveerd bericht. Hierdoor kan het zijn dat onderstaand bericht niet volledig toegankelijk is. Wanneer je vragen hebt over de inhoud, neem contact met ons op via marketing@thuiswinkel.org. Waar retail Nederland zware tijden van economische crisis doormaakt opent Leapp wederom een STORE in Nederland, en wel in Zwolle! “En we zijn nog lang niet klaar!”, aldus Job Pijpers de Operations Manager van Leapp.nl en Leapp STORES Nederland.Na de winkels in Amsterdam en Eindhoven is als volgende locatie gekozen voor Zwolle. “Deze keuze is gebaseerd op een gelukkig samenloop van omstandigheden. Leapp was op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden richten Noord/Oost Nederland. Dankzij de prettige samenwerking met Apple Premium Reseller Xando kwam deze prachtige winkel binnen ons bereik”. We zien veel aanloop naar onze online winkel Leapp.nl en naar onze winkel in Amsterdam vanuit Noord en Oost Nederland. Wij verwachten door onze fysieke aanwezigheid in Zwolle deze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Leapp.nl is van origine een online retailer van refurbished en ex-demo Apple apparatuur zoals MacBooks, iMacs, iPhone’s en iPads. Als marktleider in Nederland slaat Leapp dankzij de lagere aanschafprijzen het “bruggetje” tussen (nog) niet Apple gebruikers naar Apple gebruikers. Omdat het clicks to bricks principe, waarbij klanten dus ineens ook kunnen zien wat ze kopen, hier erg goed bij aansluit blijken de winkels een doorslaggevend succes! Omdat de winkels een verlengstuk zijn van de online activiteiten van Leapp.nl heeft de consument het grote voordeel dat de Algemene Leveringsvoorwaarden van Thuiswinkel Waarborg ook van toepassing zijn op klanten in de fysieke winkels!

De Leapp STORE wordt op zaterdag 26 oktober feestelijk geopend. “We zijn er klaar voor” zegt Job, “tijdens de opening in Eindhoven eerder dit jaar was de wachtrij bij de kassa’s gemiddeld 1 uur. dit keer laten we dat niet gebeuren!”

In totaal opent Leapp in de komende 2 jaar nog 6 winkels verspreidt over Nederland.