9 oktober 2013

MultiSafepay lanceert achteraf betaalmethode; Betaal na Ontvangst

Dit is een gearchiveerd bericht. Hierdoor kan het zijn dat onderstaand bericht niet volledig toegankelijk is. Wanneer je vragen hebt over de inhoud, neem contact met ons op via marketing@thuiswinkel.org. MultiSafepay, Nederlands snelst groeiende online betaaldienstverlener, lanceert geheel zelfstandig de achteraf betaalmethode, Betaal na Ontvangst. Hiermee biedt MultiSafepay webwinkels de mogelijkheid om de populaire betaalmethode aan te bieden aan hun klanten; achteraf betalen per digitale factuur, geheel zonder risico.


Betaal na Ontvangst biedt webwinkeliers tevens de mogelijkheid om de verkopen via mobiele apparaten verder te stimuleren, vanwege de eenvoudige betaalwijze.

Waarom Betaal na Ontvangst?
Betaal na Ontvangst, wordt uitgevoerd door MultiFactor B.V. Het zelfstandige bedrijf MultiFactor is gespecialiseerd in het achteraf betaalproces van de dienst Betaal na Ontvangst van MultiSafepay.
“De dienst is door MultiSafepay zelf ontwikkeld, waardoor de achteraf betaalmethode naadloos is geïntegreerd in het eigen beheersysteem. Het gebruik van één overzichtelijk beheersysteem vergemakkelijkt de werkzaamheden voor financiële afdelingen. Webwinkeliers kunnen Betaal na Ontvangst makkelijk integreren in hun systemen door de gratis plugins voor populaire webshop software te gebruiken”, aldus Eva Koekkoek, Marketing Manager bij MultiSafepay.

Boost voor M-commerce
Een achteraf betaalmethode is, vanwege de eenvoudige betaalwijze, makkelijk toe te passen in de M-commerce strategie van webwinkeliers. “Daarom is Betaal na Ontvangst bij uitstek een geschikte betaalmethode voor mobiele apparaten. Betaal na Ontvangst is ook als betaaloptie opgenomen in onze snelkassa Fast Checkout. Met Fast Checkout kunnen consumenten snel online en mobiel afrekenen met betaalmethoden zoals onder andere iDEAL en CreditCards. Nu ook Betaal na Ontvangst tot de mogelijkheden behoort, heeft mobiel afrekenen met Fast Checkout alle kans om omarmd te worden door online shoppers”.

Achteraf betalen is zeer populair vanwege het ‘eerst ontvangen, bekijken en dan pas betalen’-principe. Het is een veilige en gemakkelijke online betaalmethode, dat vertrouwen biedt aan de consument tijdens het online shoppen. De consument hoeft slechts minimale informatie te delen tijdens het betaalproces. De daadwerkelijke betaling vindt plaats nadat het product is ontvangen. Dit maakt het aankoopproces voor de consument makkelijker en veiliger. Doordat de webwinkelier zeker is van een gegarandeerde betaling, kan de bestelling direct worden geleverd.

Betalen met Betaal na Ontvangst

  1. Consument selecteert betaaloptie Betaal na Ontvangst;
  2. Vervolgens vult de consument enkele klantgegevens zoals geboortedatum in;
  3. Na acceptatie is de betaling binnen twee seconden afgerond;
  4. Het product kan direct worden geleverd en de consument hoeft pas binnen 14 dagen te betalen;
  5. De webwinkelier is verzekerd van een gegarandeerde betaling.

Voor meer informatie: www.multisafepay.com/nl/Betaalmethoden/betaal-na-ontvangst.html