16 augustus 2013

Aantal online fashion kopers stijgt 32%

Dit is een gearchiveerd bericht. Hierdoor kan het zijn dat onderstaand bericht niet volledig toegankelijk is. Wanneer je vragen hebt over de inhoud, neem contact met ons op via marketing@thuiswinkel.org. In juni 2013 groeide het aantal online kopers van fashion met 32% ten opzichte van juni 2012. De online bestedingen aan fashion is zijn deze maand met 43% gegroeid. Van alle fashionkopers kocht 18.8% in juni 2013 online, met een totaal online bestedingsaandeel van 13.2%.

Online omzet reizen groeit met 5%
De online omzet van pakketreizen in de reisbranche groeide in juni 2013 met 5% ten opzichte van juni 2012. De totale markt van pakketreizen was in deze maand stabiel. In totaal daalde de omzet van pakketreizen in de eerste helft van 2013 met 1%. Inmiddels komt in juni 2013 meer dan de helft (57,2%) van de totale omzet van pakketreizen voort uit online verkopen.

Cijfers beschikbaar op ledennet
Deze cijfers worden gratis op het ledennet beschikbaar gesteld voor leden van Thuiswinkel.org. Daarnaast is er nu ook weer een nieuw rapport gepubliceerd met de laatste cijfers over de travelbranche. Dit is een zeer uitgebreid brancherapport dat per kwartaal wordt verstrekt door GfK.

De cijfers gaan o.a. over de ontwikkelingen per segment, meest gezochte merken, een omschrijving van de kopers in de online travelbranche (leeftijd, geslacht en opleiding) en de top 5 van organisaties die het best worden beoordeeld op goede deals. De kwartaalrapporten zijn voor leden van Thuiswinkel.org te bestellen tegen een gereduceerd tarief van 2.500,- per jaar (niet-leden betalen 5.000 euro per jaar).

Deze cijfers worden samengesteld door GfK. Het Management dashboard is beschikbaar voor de branches fashion, travel en insurances. Bekijk het voorbeeld rapport over reizen.

Thuiswinkel Markt Monitor 2013
Het eerste half jaar van 2013 is alweer achter de rug. Dat betekent dat de nieuwste cijfers over de totale online markt en diverse branches zoals reizen, verzekeringen en boeken er weer aankomen. Half september worden de ontwikkelingen van de online verkopen in de eerste helft van 2013 gepubliceerd. Alle leden en business partners van Thuiswinkel.org ontvangen begin oktober gratis en exclusief het complete rapport Thuiswinkel Markt Monitor 2013.

Vragen?
Heeft u vragen over onderzoek en cijfers? Neem dan contact op met ons op via .

>>> Bekijk de branchecijfers fashion
>>> Bekijk de branchecijfers travel