25 september 2012

Meer vertrouwen leidt tot meer omzet!

Dit is een gearchiveerd bericht. Hierdoor kan het zijn dat onderstaand bericht niet volledig toegankelijk is. Wanneer je vragen hebt over de inhoud, neem contact met ons op via marketing@thuiswinkel.org. Als lid van Thuiswinkel.org heeft u het logo van het Thuiswinkel Waarborg op uw website staan. 83 procent van de Nederlanders weet dat ze bij een winkel met het Waarborg betrouwbaar kunnen winkelen (Bron: TNS Nipo). Gebruik het dus in al uw communicatie! 

Meer vertrouwen leidt tot meer omzet! Dat klinkt logisch, en dat is het ook. Joos Lambrechtsen bijvoorbeeld van Herensokken.nl onderzocht het en verkocht 23% meer aan nieuwe klanten door het Thuiswinkel Waarborg te tonen. Bekijk de video

Annadiva.nl heeft het ook onderzocht. Zij constateerden onder andere dat er door het vertrouwen minder gebruik werd gemaakt van remboursbestellingen. Positief dus voor u als webwinkelier.

Wat zeggen consumenten nog meer over het Thuiswinkel Waarborg?
• 84% is bekend met het Thuiswinkel Waarborg
• 83% zegt dat het Thuiswinkel Waarborg aangeeft dat het betrouwbaar is om bij deze webwinkel te kopen
• 74% koopt eerder bij webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren
• 32% doet geen aankoop bij een webwinkel zonder het Thuiswinkel Waarborg

Alle reden dus om het logo te gebruiken in al uw communicatie! Waar gebruikt u het logo van het Thuiswinkel Waarborg? Gebruikt u het al in uw nieuwsbrief, catalogus, op een tv-commercial, uw sociale media, bedrijfsauto’s, advertenties, verpakkingen, folders, etc? Het logo is makkelijk te downloaden vanaf het ledennet, zowel voor leden als aspirant-leden. 

Tip: u kunt tegenwoordig nog eenvoudig inloggen op het ledennet met uw LinkedIn-account. U dient hiervoor uw account eenmalig aan het ledennet te koppelen.