11 december 2012

JeansOnline en Label54: wear it today

Dit is een gearchiveerd bericht. Hierdoor kan het zijn dat onderstaand bericht niet volledig toegankelijk is. Wanneer je vragen hebt over de inhoud, neem contact met ons op via marketing@thuiswinkel.org. JeansOnline en Label54 maken het sinds vorige week mogelijk om je nieuwe outfit dezelfde dag nog in huis te hebben. Dit doen zij met de service, “WEARitTODAY®”. Bestellingen geplaatst voor 14:00 uur worden dezelfde avond nog bezorgd.

JeansOnline en Label54 zijn de eerste online fashion retailers die dit aanbieden. “Wij weten dat de klant soms erg ongeduldig is om te wachten op hun pas aangekochte kleding of dat ze last-minute een kledingstuk nodig hebben, bijvoorbeeld een mooie jeans voor een onverwacht feest diezelfde avond. Vaak is er geen tijd meer om naar een fysieke winkel te gaan”, aldus Robert Jan Visser, oprichter en directeur. “Vanaf nu hoeft een klant niet meer te wachten en is het geen probleem om de aankoop dezelfde dag nog in huis te hebben om het dezelfde dag nog te dragen. Vooral met het zicht op de feestdagen is de service “WEARitTODAY®” een uitkomst voor onze bezoekers”.

De service “WEARitTODAY®” is beschikbaar op werkdagen, kost €19,95 per bestelling en bezorgt de bestelling tussen 18:00-22:00 uur. JeansOnline en Label54 bieden de service aan in samenwerking met de vervoerder Dynalogic.

Maak je geen zorgen over de juiste maat. Op beide sites wordt er maatadvies gegeven. Twijfel je alsnog over de maat? Kies er dan voor om verschillende maten thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om pas na ontvangst de goederen te betalen. Zo betaal je alleen voor de maat die past.