maandag 17 juni 2019

Malafide website: www.monkiliving.nl is geen lid van Thuiswinkel.org

 De website is geen lid van Thuiswinkel.org en de onderneming is geen onderdeel van Renewd. Ook de algemene voorwaarden die de website gebruikt zijn niet geldig. Advies; betaal achteraf!

Je kunt op twee manieren eenvoudig controleren of een webwinkel werkelijk lid is van Thuiswinkel.org en je dus veilig kunt shoppen: 

 

  1. Zoek de webwinkel op in onze ledenlijst
  2. Klik op het Thuiswinkel Waarborg-logo dat op de webwinkel wordt getoond. Onderstaande logo's moet leiden naar de officiële Thuiswinkel Waarborg certificaatpagina.

 Let op: nep-logo's en nep-certificaten in omloop

Helaas komt het soms voor dat malafide partijen onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo tonen en zelfs certificaatpagina's namaken. Klik daarom altijd op het logo om te controleren of deze doorlinkt naar een officiële certificaatpagina op de website van Thuiswinkel.org. Echte certificaten herken je aan twee punten:

 Er is een groen slot zichtbaar in de adresbalk met de tekst: "Thuiswinkel.org (Nederlandse Thuiswinkel Organisatie) [NL]" ​

 

 

  1. Het webadres van de certificaatpagina (url) heeft deze volgorde: https://www.thuiswinkel.org/leden/'naamvanlid'/certificaat

 

  

 

 

  • Klopt alles? Dan weet je zeker dat je veilig bij een Thuiswinkel Waarborg webwinkel te maken hebt. Veel plezier met winkelen!
  • Klopt het niet 100%? Dan kun je met een malafide partij te maken hebben. Betaal bij twijfel nooit vooraf (ook niet met iDEAL).

Ben je niet zeker? Heb je vragen?

 

Lees deze uitgebreide lijst met tips of neem dan contact met ons op via .

De bovengenoemde website staat inmiddels ook vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website www.politie.nl.

Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.