maandag 27 juli 2015

Nepshops met supermarktaanbiedingen zijn offline gehaald

Update supermarktaanbiedingen sites:

De frauduleuze sites supermarktvoordeeldagen.nl, supermarktvoordeeldagen.com, uitverkoopvoordeeldagen.com en allesvoorthuis.com die misbruik maakten van onze algemene voorwaarden zijn na melding van Thuiswinkel.org offline gehaald door de hoster. Blijf op uw hoede wat betreft supermarktaanbiedingen via webshops. Bij twijfel check onze website en betaal nooit vooraf!

Hoe kunt u malafide webwinkels herkennen?

U kunt op twee manieren eenvoudig controleren of een webwinkel werkelijk is aangesloten bij Thuiswinkel.org: 

  1. Zoek de webwinkel op in onze ledenlijst
  2. Klik op het Thuiswinkel Waarborg-logo dat op de webwinkel wordt getoond. Dit logo moet leiden naar de officiële Thuiswinkel Waarborg certificaatpagina. 

Let op: ook de certificaatpagina's worden door deze malafide partij nagemaakt. Een officiële certificaatpagina is te herkennen aan de url, oftewel het webadres dat in uw browservenster verschijnt: 

  • Het webadres moet beginnen met 'https://www.thuiswinkel.org'. 
  • Er moet een slotje worden getoond. 

Hieronder staan twee voorbeelden van adressen. Het eerste voorbeeld is het adres van een nagemaakt certificaat. Het tweede voorbeeld is van een geldig certificaat:

Voorbeeld van een echte en nagemaakte certificaat-url

Wat te doen bij misbruik van het Thuiswinkel Waarborg

U kunt ons helpen door zelf alert te zijn op mogelijke misbruikers. Heeft u een webwinkel gezien met het Thuiswinkel Waarborg-logo en/of -certificaat, en staat de webwinkel niet in de ledenlijst vermeld, dan gebruikt de webwinkel het Thuiswinkel Waarborg onterecht.  Laat het ons weten via deze link.