donderdag 3 september 2015

123inkt.nl neemt alle activiteiten van failliet OfficeSavers over

Update 3 september: Alle activiteiten van de failliete webwinkel in inkt en kantoorartikelen OfficeSavers.nl zijn overgenomen door 123inkt.nl. Het bedrijf OfficeSavers B.V. uit Hedel werd op 13 mei jongstleden in staat van faillissement verklaard door de rechtbank in 's-Hertogenbosch. Een overname door 123inkt.nl is nu een feit.

De overname betreft alle activiteiten van het bedrijf, inclusief garantie op eerdere aankopen. Aan de honderden gedupeerde OfficeSavers-klanten met betaalde, maar niet geleverde bestellingen heeft 123inkt.nl een compensatie geboden. De webwinkel OfficeSavers.nl zal niet in de lucht blijven. Nieuwe en bestaande klanten worden via de website doorverwezen naar 123inkt.nl, waar een vergelijkbaar, maar groter assortiment te vinden is.

Oude bericht: 

Op 12 mei 2015 heeft de rechter OfficeSavers.nl failliet verklaard en een curator aangesteld.

Als u een bestelling heeft geplaatst én die (gedeeltelijk) vooruitbetaald heeft, of als u op een andere wijze iets tegoed heeft van OfficeSavers.nl, dan kunt u schriftelijk contact opnemen met de curator.

Het verdere verloop van het faillissement bepaalt of er nog enige terugbetaling of uitlevering van goederen aan u volgt. Dit is op dit moment nog niet bekend en hoort u later via de curator.
De gegevens van de curator zijn:

mr W.M.Welage
Postbus 3366
5203 DJ Den Bosch