Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK HRB44108
Vestigingsadres
Taunusstraße 57
55118 MAINZ
Duitsland

Van harte welkom bij VICAMPO

Wij zijn ontzettend blij, dat u onze online wijnmarktplaats gevonden heeft! Een online wijnmarktplaats? Inderdaad! Wij hebben ons als doel gesteld de voordelen van een traditionele markt op de wijnwereld los te laten. En dat alles gewoon online. Op deze manier kiest u uw favoriete wijn uit een breed aanbod van over de hele wereld, deelt u uw ervaringen met andere wijnliefhebbers en vergelijkt u razendsnel wijnkwaliteit en prijs – precies, al die dingen die u ook op een traditionele markt zou doen.

Eenvoudig online wijn bestellen

Om voor u het bestellen zo prettig mogelijk te maken leggen wij de focus op een gemakkelijk en snel bestelproces. Bij VICAMPO bestelt u uw favoriete wijn bovendien veilig. En daarbij staat persoonlijke benadering voorop: Duitse wijnen worden bijvoorbeeld direct vanaf het wijngoed verzonden. Wijn uit andere landen komt van de groothandel. Zo wordt de tijd dat de wijn in opslag ligt beperkt en houden wij de transportwegen kort. Hebt u vragen over hoe wij werken en hoe u bestelt via onze wijnwebshop? Bel dan naar +31 (0)85-88 85 851.

Wijn voor elk moment

Onze wijn is op elk moment een graag geziene gast. Of u nu de perfecte wijn zoekt voor een feestelijk diner, Pasen, kerst, een doopfeest of andere bijzondere evenementen; laat u zich met een gerust hart door ons inspireren en adviseren. Ontdek samen met onze wijnboeren uw nieuwe favoriet, waarvan u samen met uw familie geniet tijdens het eten of gewoon op een gezellig avondje met zijn tweeën. U vindt bij ons wijn in verschillende prijsklassen, van bijna elk denkbaar druivenras en uit alle windstreken. Kies simpelweg de wijn uit die u wilt bestellen en u heeft deze binnen enkele dagen al bij u thuis. Dat wordt genieten!

Wat maakt VICAMPO zo bijzonder?

Achter vicampo.nl zit niet alleen het idee van een online wijnmarktplaats, maar steekt ook de opgave met onze online wijnwinkel de wijnwereld voor onze klanten te democratiseren. Wat we daarmee bedoelen? Met onze online wijnpakketten bijvoorbeeld geven we u de mogelijkheid verschillende topwijnen te proeven en daarna te beoordelen. Want wij kunnen de uitgezochte wijn wel fantastisch vinden, maar belangrijker is nog: wat vindt u ervan? Zo ontstaan met de tijd echte en eerlijke beoordelingen – van klanten voor klanten. Wanneer u besluit online wijn te bestellen richt u zich niet alleen naar de mening van officiële recensenten, maar leest u ook wat andere wijnliefhebbers van de wijn vonden. Eerlijk, direct en vooral nuttig! De voordelige en met zorg samengestelde wijnpakketten staan bovendien garant voor drinkgenot van de bovenste plank. En u leert bepaalde gebieden, druivenrassen of wijnsoorten nog beter kennen.

Van wijnliefhebbers voor wijnliefhebbers

Maar VICAMPO heeft nog veel meer te bieden. Een brede maar ook diepgaande kennis van wijn bijvoorbeeld. Ook is voor ons het contact met u als klant essentieel. Wanneer u vragen hebt over het kopen van wijn of onze producten, dan helpen wij u graag verder. Bel ons of stuur ons een e-mail: wij helpen u graag bij het bestellen van wijn. En dan nu – veel plezier bij het wijn bestellen op vicampo.nl!