Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 67282970
Vestigingsadres
Diemermere 1
1112 TA Diemen
Nederland
Op 21 mei 1887 openden de ondernemers Willem Vroom (1850-1925) en Anton Dreesmann (1854-1934) hun eerste gezamenlijke winkel “De Zon”. In de Kalverstraat openden zij 25 jaar later het eerste moderne warenhuis van Nederland waar van alles te koop was, van kleding tot koffers. De pioniers waren hun tijd ver vooruit. 128 jaar heeft V&D een belangrijke rol gespeeld in de detailhandel. Een Nederlands instituut met veel historie en herinneringen.

Nu 2018, na twee jaar van afwezigheid, komt V&D terug. Niet als fysieke winkel, maar als online warenhuis. V&D richt zich op de interessegebieden van de actieve 40+’ers, zoals reizen, hobby’s, gezondheid, wonen, tuin en mode. Alle producten worden geleverd door gerenommeerde partners en merken. Daarmee is de kwaliteit van levering, product en service gewaarborgd.

Onder de vertrouwde V&D vlag vindt de Nederlandse consument weer het oude V&D gevoel, in een nieuw jasje. Uitstekende kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. V&D heeft de ambitie om een vervolg te geven aan de rijke historie van Vroom & Dreesmann.