Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 64115607
Vestigingsadres
Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg
Nederland

Producten en materiaal voor bouw, kantoor, huis, tuin en interieur
SierbetonOnline biedt producten, materiaal én waar nodig inspiratie en advies voor bouw, huis, tuin en interieur. Men streeft hierbij naar lage prijzen, korte levertijden, een hoge klanttevredenheid en zoveel mogelijk gemak. Mét resultaat, gezien de 15 jaar ervaring, ieder jaar sterke positieve groeicijfers en een groot aantal vaste en terugkerende tevreden klanten. 

Extra voordelen - 100 dagen proberen, maatwerk, track & trace én automatisch korting 
Naast 15 jaar ervaring biedt SierbetonOnline.nl een zichttermijn van maar liefst 100 dagen, wat ervoor zorgt dat u met een veilig gevoel de producten kunt bestellen. Daarnaast zijn veel producten direct op de website als maatwerk te bestellen, wat ervoor zorgt dat u als klant de afmetingen, kleuren en bijv. verstek kunt opgeven en u niet op een offerte hoeft te wachten. U ziet direct wat de prijs is en kunt het maatwerkproduct dan direct op maat bestellen. Deze optie is bijvoorbeeld erg populair bij o.a. de muurafdekkers, raamdorpels, betonpoeren en tuinbanken. Voor de meeste producten en bestellingen zorgt SierbetonOnline ook voor track en trace informatie, waardoor u precies weet wanneer een product aankomt. Ook worden er automatisch staffelkortingen toegepast, wat ervoor zorgt dat u automatisch profiteert van veel voordeel wanneer u grotere bestellingen doet. Op die manier hoeft u niet te onderhandelen maar wordt u direct bevoordeeld bij grotere orders. 

Assortiment
Traditioneel hield SierbetonOnline, zoals de naam al doet vermoeden, zich met name bezig met beton en betongerelateerde producten zoals bijv. betonblokken en beton ciré. Kort daarop volgde producten van steen, denk hierbij bijvoorbeeld aan tuintegels en diverse kleine en grote bloembakken. Later werden daar vanwege het karakter en de gerelateerde toepassingen veel houten producten en materialen aan toegevoegd zoals tuinhout, tuinhuisjes, vlonderplanken, tuinkasten, rabatdelen en bijvoorbeeld tuinschermen.

Inmiddels is SierbetonOnline.nl een allround leverancier voor producten die te maken hebben met bouwen en het aantrekkelijker en comfortabeler maken van huis, tuin en interieur. Zo kunt u nu dus ook terecht bij SierbetonOnline voor parasols en parasolvoeten, schaduwdoeken, oppottafels en speelhuisjes.  

U kunt dus voor al uw producten en materialen voor bouw, woning, huis en tuin bij SierbetonOnline terecht, waarbij u profiteert van veel voordelen zoals o.a. een lange zichttermijn, lage prijzen, achteraf betalen, snel en makkelijk bestellen - zelfs maatwerk - en automatische kortingen. En mocht u advies of inspiratie nodig hebben, ook dan helpt SierbetonOnline u graag.